Moderator Catalin Posted May 31, 2010 Moderator Share Posted May 31, 2010 Poliţistul Adrian Juverdeanu lucra în cadrul Inspectoratului de Poliţiei Iaşi din anul 1994. I s-a făcut rău pur şi simplu şi, din nefericire, medicii nu l-au mai putut ajuta. Colegii de serviciu au aprins câteva lumânări lîngă încăperea unde poliţistul a decedat. Agentul Adrian Juverdeanu avea 39 de ani, lucra în cadrul Secţiei III, în sediul Poliţiei Municipiului Iași. La un moment dat, acesta s-a dus până la baie. Aici, i s-a făcut rău şi a căzut. A fost găsit în jurul orei 12.00 de un coleg de-al său, care a chemat imediat ambulanţa. Echipajul de medici sosit a încercat timp de aproximativ 40 de minute să-l resusciteze dar, din nefericire, nu au reuşit să-l readucă la viaţă. Colegul nostru era cunoscut cu afecţiuni medicale. Drama familiei sale este cu atât mai mare, întrucât a lăsat în urmă un copil de numai 12 ani, deoarece soţia sa decedase în urmă cu aproximativ şapte ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Link to comment
Moderator Marius Posted May 31, 2010 Moderator Share Posted May 31, 2010 Trist! Dumnezeu sa-l odihneasca! Link to comment
buzu Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca! Din nefericire nu este singurul coleg care isi da sufletul, la propriu, pe scarile institutiei pe care a servit-o... Link to comment
erasmus Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Dumnezeu sa-l ierte iar copilului sa-i dea Dumnezeu putere. Link to comment
Miadry Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Foarte trist. Imi este atat de mila de bietul copil. Link to comment
ady1 Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 intrdevar este o mare tragedie!!cutremurator Link to comment
Elvis Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Cred ca atunci cand a intrat in rahatul asta numit sistem era foarte grav bolnav ..........pacat . Dumnezeu sa-l ierte. Link to comment
Bucataru Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Pacat,dumnezeu sa-l odihneasca Link to comment
Ioanna Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 (edited) Tatal meu a murit la fel, in fata Politiei, tot la Iasi... a suferit un infarct si a murit pe loc. I-a placut foarte mult meseria asta, si tocmai din cauza ei s-a si sfarsit totul. Edited August 17, 2012 by Ioanna 3 Link to comment
teolucian63 Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Dumnezeu sa-l odihneasca!!!! Intradevar trist...si cam aici te aduce sistemul, daca nu ai sansa sa iesi tu, te "scoate " el... Link to comment
VictorL Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Dumnezeu sa-l odihneasca! Link to comment
Ioanna Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Si simt ca i-am ramas datoare cu ceva, ii voi duce meseria mai departe. 2 Link to comment
Dianna Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Dumnezeu sa-l odihneasca!! Link to comment
Recommended Posts