Jump to content
POLITISTI.ro

Inaugurarea unor noi sedii de poliţie


NewsBot

Recommended Posts

Inaugurarea noului sediu al Sectorului 3 Poliţie şi al Secţiei 10 Poliţie

 

Noul sediu al Sectorului 3 Poliţie şi al Secţiei 10 Poliţie, din Bucureşti, a fost inaugurat, marţi, 18 octombrie a.c., în prezenţa Inspectorulului General al Poliţiei Române, chestor principal de poliţie dr. Liviu Popa.

 

Noul sediu este situat pe Bulevardul Unirii nr. 72, în blocul J3G.

 

La festivitate a participat şi Inspectorul General al Poliţiei Române, chestor principal de poliţie dr. Liviu Popa, care a făcut declaraţii de presă. Din partea Poliţiei Capitalei au participat Directorul General, chestor de poliţie Vasile Viorel, precum şi cadre din conducerea Sectorului 3 Poliţie şi al Secţiei 10 Poliţie.

 

Noul sediu corespunde cerinţelor unei Poliţii aproape de comunitate şi este capabil să ofere cetăţenilor un spaţiu adecvat pentru momentele în care intră în contact cu această unitate de Poliţie.

 

Direcţia Informare şi Relaţii Publice - Ministerul Afacerilor Interne

Link to comment
  • 3 years later...

SEDIU NOU PENTRU BIROUL DE POLIŢIE VAMA VECHE – 2MAI

 

Polițiștii care acționează pentru liniștea și siguranța turiștilor care își petrec vacanța în stațiunile Vama Veche și 2 Mai vor avea, începând din acest an, un nou sediu.

 

La data de 29 aprilie a.c., a fost inaugurat sediul Biroului de Poliţie Vama Veche – 2 Mai, în localitatea Vama Veche, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 35.

 

Biroul a fost înfiinţat pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi al turiştilor şi îşi desfăşoară activitatea în subordinea Poliţiei Municipiului Mangalia.

 

În ultimii ani localităţile turistice Vama Veche şi 2 Mai au cunoscut o dezvoltare continuă în ceea ce priveşte construcţia unităţilor de cazare şi de alimentaţie publică, iar numărul turiştilor a crescut an de an.

 

De asemenea, în zonă sunt organizate numeroase manifestări cultural-artistice, la care participă un public numeros, ceea ce implică prezenţa activă a poliţiştilor.

 

În cele două localităţi se află un număr mare de imobile, care, în extrasezon sunt nelocuite, prezenţa poliţiştilor având rolul de a preveni comiterea de fapte antisociale.

 

Localităţile sunt situate într-o zonă de tranzit, în imediata apropiere a frontierei de stat a României cu Republica Bulgaria.

 

Prin asigurarea unui sediu distinct pentru această structură se scurtează timpul de reacţie şi intervenţie în sprijinul populaţiei şi turiştilor, iar activităţile procedurale pot fi desfăşurate aici, fără a mai fi necesară deplasarea cetăţenilor în altă localitate.

 

Sediul Biroului de Poliţie Vama Veche – 2Mai a fost pus la dispoziţie şi amenajat de către Primăria şi Consiliul Local Limanu.

 

Polițiștii au în dotare o autospecială distribuită de Ministerul Afacerilor Interne, în primăvara acestui an.

 

Activitatea biroului de poliție va debuta în noul sediu odată cu minivacanţa de 1 Mai şi deschiderea sezonului estival 2015.

 

 

Sursa: IPJ CONSTANȚA

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.