Jump to content
POLITISTI.ro

Spuneţi-vă părerea cu privire la OUG 54/2011

Postare recomandată

Publicat

e o mana intinsa...dar acum ma intreb....cum au facut derogari pentru a lua bani din alta parte sa plateasca aceste ajutoare nu puteau face sa plateasca si salariile?

Publicat

Aceste disponibilizari sânt epurari politice de culoare portocalie. Legat de drepturile care se cuvin conform legilor existente in vigoare nu cred ca se vor acorda, doar daca aceste drepturi vor fii castigate in instanta cu forma executorie si irevocabila. Asa ca in acest stat democrat mori cu legea in mana asta e clar, la cat de multe abuzuri se intampla asupra oamenilor înca unul impotriva celor care au aparat onoare si au slujit aceasta tara cred ca la gandirea greilor e ,, vax albina,, . Ştii cum declara in urma cu ceva timp marinarul ,,cui nu-i place in acesta tara sa plece,, cauta declaratia si vei constata cu stupoare ,acesta este indemnul celor care conduc natiunea in aceste momente grele pt acest popor. Destabilizarea si dezbinarea are rolul de a reusi sa poata dicta ordinele de la centru asa cum doresc,, baietii desteptii" . Noi ,,prostimea" cum santem catalogati reprezentam doar o cifra in statisticile lor . Ma intorc in urma cu 21 de ani cand ma gandesc ca ceausescu a fost impuscat pt crime impotriva propriului popor, genocid, sub minarea economiei nationale si alte baliverne închipuite . Acestia care au distrus economia, agricultura, sanatatea au vandut bogatiile subsolului. Construite de popor ,uzinele, fabricile care aduceau profit, pamantul si padurile, oare acesti oameni ce merita? Daca ceausescu a fost împuscat pt aceste simple acuze ma intreb ei chiar ce merita?

Publicat (modificat)

Leonidas67, NOI nu avem nici-o putere de aschimba lucrurile într-o manieră pașnică. Iar adeptul schimbării prin forță al regimului, fie el chiar și totalitar, nici atât. Istoria ne-a demonstrat în dese rânduri, că în aceste situații, mă refer la schimbările prin violență, puterea nu a fost preluată de oameni care au dorit binele poporului..., în fine, nu este în puterea noastră de ajudeca nici pe aceștia.

Dacă privim în urmă, la cei care au declanșat și participat la atrocitățile și ororile celui de-al II-lea război mondial, și nu numai, constatăm că cei care au rămas în viață, trăiesc în huzur prin cine știe ce colțuri ”de rai” sub protecția guvernelor care astăzi, condamnă fervent aceste crime.

Cine crezi că are puterea de a-i condamna pe acești inși? Părerea mea este că nimeni dintre noi.

Noi nu putem face altceva decât să ne facem fiecare treaba la locul nostru cât mai bine posibil potrivit moralei, să căutăm cât mai mult să nu fim părtași la deciziile acestor inși (mă refer la cele pe care le identificăm că fiind luate împotriva interesului cetățeanului) și prin atitudine, nu prin acte violențe, să sancționăm aceste fapte.

La modul cum evoluează/involuează societatea în ziua de azi, se pare că singura soluție radicală ce poate aduce o rezolvare a acestei situații, este decăt o întâlnire a omenirii cu Apophis. Este doar o ipoteză, dar în raport cu cazele ce au condus la distrugerea celorlalte civilizații anterioare, pare destul de veridică.

Modificat de lionn
Publicat

lionn, ai şi tu în mare parte dreptate ! Dar eu cred în sinea mea că mai avem o şansă şi aceia este promovarea ELITELOR noastre româneşti! De ce ne dorim elitele? Pentru ca elitele isi cunosc domeniul. Pentru ca elitele stiu exact ce e de facut. Elita este acea persoana pregatita foarte bine pe un domeniu. Ce studii are domnilor, Elena Udrea sa fie Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului? Cum se pricepe Laszlo Borbely la padure si mediu daca are studii economice? Ministerele se impart dupa voturi si aliante. Dar pe cine punem acolo? Pe cine a cotizat? Punem ministru in comformitate cu interesele ciolanului. Se pun ministrii exact dupa cum trebuie abordat ciolanul – unde-i gros acolo punem hotii mari, cu experienta, sa traga bine, debutantii mai spre os, asa.”Este foarte important sa salvam Romania, sa facem ceva pentru tara asta”, spune politicianul cu gura apa in goana dupa ciolan. Dupa 4 ani vine la noi ragaind a ciolan “Recesiune. Iar opoziatia ne-a atacat. E foarte greu sa fii ministru. Am pus si 30 de kilograme pe mine, uite ce gusa am facut de la stres. Abia daca ma pot ridica de pe scauna, vreau masina la scara.”Iar, noi, tinere care vor sa schimbe ceva, ne inghesuim in trenuri de care nu suntem siguri ca-si vor atinge destinatia, ca-s mancate de rugina. Patruland zilele şi noptile pe drumuri , vorbim oamenilor despre adevarata dreptate şi dreptul adevăr pe care trebuie să meargă societatea Romaniei. Îndurăm frigul, drumul lung si fluturam drapelul national. Si ce primim? Nu primim nimic.Nu vrem nimic. Vrem ca Romania sa primeasca. Sa fie o tara asa cum au vrut inaintasii nostri: ca soarele Sfant de pe cer! Si ce mai primim? Primim bonus de la presa noastra cea de toate zilele, presa supusa care mananca si ea cate un copanel din 4 in 4 ani etichete dictate politic: burtoşi, ingusti la minte, beţivani ,leneşi şi corupţi. Niste minciuni ieftine. Pe care omul simplu le crede. Ca asa-i invatat.sa fie informat ‘corect’. Daca etichetele ar fi adevarate in momentul asta noi ne-am depasi situatia si statutul pana sa termini tu propozitia asta. Cine sunt acei mancatori de ciolan? Sunt aceiasi de 20 de ani. Ne pun acelasi disc, cu aceleasi minciuni spuse altfel. Daca vrem sa interzicem cola cu lamaie, ei ne vor spune ca vor interzice cola cu lamaie, cu toate că o consuma pe furis. Va face asta? Nu, ca nu sunt fonduri, au chestii mai importante de facut. Vezi tu, investesc in firma lor niste bani de buget, bani de la UE. Noi fraierii, asteaptam sa primim o bombonica si 3 galeti la alegeri. In timpul mandatului sunt ocupati cu consumul de sperante si vise. Sperantele noastre a fraierilor care-i mai cred inca. In fiecare zi isi pun sortul si farama cu un satar cate o speranta. Un tanar, crede si el ca termina şcoala şi va fi mai bine. Si i s-a promis ca vor fi locuri de munca pentru el. Politicianul arunca dorinta in tigaie si o mesteca asa cu falcile dolofane, bea un pahar de vin scump de colectie si ne ragaie in nas razand. Si ne mustaceste si cateva cuvinte. ”Esti un dobitoc. Multumesc de vot, ne vedem peste 4 ani, cand o sa va promit ca o sa construiesc scara la cer.”

Publicat

nicaieri in lumea asta ministrii nu au studii pe domeniul in care activeaza, posturile fiind eminamente politice. aceasta problema se pune abia de subsecretari de stat si consilieri. acolo este problema.ok, de acolo in jos :)

• Moderator
Publicat

maxu, păi ăia au clasă politică adevărată, mă refer la faptul că familiile respective fac politică de generaţii întregi. Pe când la noi, în politică s-au adunat numai cei ce nu puteau face performanţă în vreun domeniu, adică rataţii ce au preferat să lipească afişe în loc să pună mâna pe o carte.

Publicat

ai dreptate DAR de unde vroiai sa scoti asemenea oameni daca ultimii 50 de ani cei care indeplineau aceasta conditie au ajuns la Aiud sau Sighet? trebuie sa incepem de undeva si pe parcursul anilor sa speram ca vom avea isi oameni politici de clasa.

crezi ca in 1800 in SUA gaseai oameni politici in Congres? au invatat si ei pe masura ce isi exercitau mandatul.

este adevarat ca dupa 22 de ani insa nu se vede nimic la orizont, insa speranta moare ultima :)

• Moderator
Publicat

După părerea mea ar fi trebuit ca în politică să ajungă vârfurile din celelalte domenii, nu scursurile şi rataţii. Atunci puteam să sperăm că vom avea o clasă politică adevărată formată din nişte oameni care să fie interesaţi să facă ceva pentru prostime, nu doar un domeniu unde să se refugieze toţii tâmpii, hoţii sau fripturiştii. Pentru că în cazul proştilor, chiar dacă i-am putea bănui că doresc să facă ceva bun pentru ţara asta ... pur şi simplu nu pot, nu-i duce capul.

Publicat

clasă politică adevărată formată din nişte oameni care să fie interesaţi să facă ceva pentru prostime

NICIODATA in romanica nu se va mai intimpla asa ceva !

• Apreciez 2
Publicat

Ai mare dreptate serhente Garcia! Indiferent cine ar veni la putere, se va fura in continuare si vor promite la fel ca si predecesorii lor insa fara efectele benefice ale promisiunilor...Halal politicieni avem...

Publicat

observ, o opinie generala...care incurajeaza omul politic de tip...modern.

acesti tipi se comporta exact asa cum noi ne asteptam...rau.

trebuie sa ne schimbam atituinea si vor proceda=la fel si ei, oamenii politici cat si ceilalti...adica subordonatii lor, adica sefii nostri.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.