Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

când am dat mai multe fotografii cuiva (aveau un conținut ceva mai sensibil) am modificat diverse date din exif pentru a face imposibilă o eventuală identificare a momentului și a aparatului (la vremea respectivă, acum câțiva ani, nu foloseam aparat care să păstreze coordonate gps) cu un banal acdsee.

se spune că vorbele i-au fost date omului și pentru a-și ascunde gândurile. majoritatea fotografiilor uzuale au exif-ul nemodificat, dar recomandat e să nu pui bază 100% în ceea ce scrie acolo pentru că poate fi modificat parțial sau total. partea bună este că puțini dau atenție acestui aspect și poate fi exploatat în caz de nevoie, iar asta e valabil și la documentele word, de exemplu.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Despre documentele word nu eram sigur, dar e bine de ştiut. Mulţumesc pt info. :good:

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

de aceea recomand sa se printeze pozele in cazul in care se doresc a fi folosite ca un inceput de proba si nu fisierele ca atare :)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.