Jump to content
POLITISTI.ro

Acţiune pe linia respectării regimului substanţelor si deşeurilor periculoase


NewsBot

Recommended Posts

Peste 32 de infracţiuni privind protecţia mediului şi regimul substanţelor periculoase au fost depistate de oamenii legii, în urma unei acţiuni derulată în mai multe judeţe din ţară, în luna septembrie. Totodată, peste 3 tone şi 1.000 litri de substanţe chimice periculoase, precum şi aproximativ 24 kg. mercur au fost indisponibilizate.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • 2 months later...

Aproximativ 24 kilograme de mercur, 3.200 de kilograme şi peste 1.000 litri de substanţe chimice periculoase, au fost indisponibilizate în vederea confiscării, în timpul unei acţiuni desfăşurată în mai multe judeţe din ţară.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • 3 months later...

Poliţiştii ilfoveni au descoperit într-un container, în curtea unei societăţi comerciale din Popeşti-Leordeni, 400 kilograme de deşeuri periculoase, pentru care nu s-a luat măsura neutralizării sau eliminării totale.

La data de 3 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Ilfov şi comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Ilfov s-au deplasat la sediul unei societăţi comerciale din oraşul Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, cu obiect de activitate producerea de vopsea şi diluanţi.

Cu ocazia verificărilor, în curtea societăţii, într-un container metalic, oamenii legii au descoperit 400 kilograme de deşeuri periculoase, pentru care nu s-a luat măsura neutralizării sau eliminării totale.

Pe numele lui Ş.D., de 62 de ani, în calitate de administrator al unităţii, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de neluare a măsurilor de eliminare totală a deşeurilor periculoase.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.