Jump to content
POLITISTI.ro

Bărbat prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un poliţist


NewsBot

Recommended Posts

La data de 22.09.2011, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Judeţean Anticorupţie Teleorman, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, au prins în flagrant un cetăţean în timp ce oferea unui poliţist suma de 500 euro, pentru rezolvarea favorabilă a unui dosar penal.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • 7 months later...

Bărbat prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un poliţist

La data de 01.05.2012, procurorul competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova au prins în flagrant un cetăţean care a oferit 1.500 lei unui agent de poliţie.

În fapt, la data de 01.05.2012, doi agenţi de poliţie din cadrul I.P.J. Prahova – Serviciul Poliţiei Rutiere – Biroul Drumuri Naţionale Europene au oprit în trafic un autoturism condus de cetăţeanul D.S., domiciliat în mun. Bucureşti, iar cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că exercitarea dreptului de a conduce îi fusese suspendat.

În acest context, numitul D.S. a promis şi a oferit 1.500 lei unuia dintre agenţii de poliţie rutieră pentru a nu se întocmi acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat.

Poliţistul a refuzat şi a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova şi Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie.

În cauză, cercetările continuă cu inculpatul în stare de libertate.

D.G.A. - Biroul Informare și Relaţii Publice

Link to comment
  • 2 weeks later...

Bărbat prins în flagrant în timp ce care încerca să mituiască un polițist

Un poliţist din cadrul I.P.J. Hunedoara – Poliţia oraşului Simeria a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie – Biroul Judeţean Anticorupţie Hunedoara cu privire la intenţia unui cetăţean de a-l mitui, bărbatul fiind ulterior prins în flagrant.

Astfel, la data de 09.05.2012, agentul de poliţie l-a oprit în trafic pe S.F., care se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Franţa. La solicitarea poliţistului, conducătorul auto a prezentat un permis de conducere eliberat de către autorităţile spaniole, dar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu poseda de fapt permis de conducere eliberat de către autorităţile spaniole sau române. La data de 10.05.2012, în timpul audierilor, S.F. a recunoscut că a plătit 500 euro unei cunoştinţe pentru permisul de conducere pe care l-a prezentat la control. Cu această ocazie, i-a promis agentului de poliţie o sumă de bani, fără a specifica cuantumul, pentru ca acesta să nu întocmească actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, fals şi uz de fals.

La data de 11.05.2012, ofiţerii D.G.A. – Hunedoara, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara l-au prins în flagrant pe S.F. după ce i-a oferit agentului de poliţie 100 euro.

În urma audierii, procurorul de caz a dispus faţă de cel în cauză măsura preventivă de obligare de a nu părăsi localitatea, pentru 30 de zile.

Pentru documentarea cazului, s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Român de Informaţii.

D.G.A. - Biroul Informare și Relaţii Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.