Jump to content
POLITISTI.ro

Livrator sancționat cu reținerea permisului

Postare recomandată

Publicat

Mi a fost reținut permisul in imaginea de mai jos .

Lucrez că livrator și am fost nevoit să las o comanda și am oprit pe contrasens , liniile fiind discontinue , mai puțin de 5 minute sa las o comanda, cat mai aproape posibil pe stânga sa las loc celorlalți să mă depășească, drumul fiind gol, folosind luminile de avarii, între timp până a ieșit omul sa i las comanda a venit un tir și a fost nevoit să aștepte să se elibereze contrasensul lui să mă poată depășii , iar poliția mi a reținut permisul eu ne având unde sa opresc sa las comanda, este corectă sancțiunea?

Messenger_creation_49BC7E81-7C32-40D6-8B5D-3F737D4CF77D.png

• Moderator
Publicat

Probabil ti s-a retinut 60 de zile pt ca ai circulat pe contrasens; altfel nu aveai cum sa ajungi acolo.

Publicat (modificat)

Da, dar nu menționează nimic în proces despre circulație pe contrasens .Pe proces scrie așa:

A condus auto marca Dacia cu Nr. De înmatriculare MSXXXX având direcția Tg Mureș spre MUN Sighisoara iar la km 9950 m in dreptul imobilului, cu Nr 16, a pătruns pe sensul opus de mers rămânând pe partea carosabilă.

Plus de asta am mers maxim 5 metri pe contra sens , eu fiind in dreptul casei am virat stânga apoi am băgat o acolo.

Merită depusă contestație? Am șanse să câștig?

Modificat de Davidpzk
  • Moderator
Publicat
în urmă cu 6 ore, Davidpzk a scris:

a pătruns pe sensul opus de mers

Ce înțelegi tu din această expresie? 

Oprirea și/sau staționarea se face pe partea dreaptă, cât mai aproape de marginea drumului, în direcția de mers, conform regulilor de circulație.

Publicat
în urmă cu 22 ore, Davidpzk a scris:

Lucrez că livrator și am fost nevoit să las o comanda și am oprit pe contrasens ... folosind luminile de avarii ...

Ai parcat pe sensul opus de circulație și ai pus în funcțiune luminile de avarie. De ce nu te-a sancționat și pentru folosirea nejustificata a luminilor de avarii? 

E clar că nu cunoști legislația rutieră și nici nu o respecți. Când ai timp citește și învață când și cum se folosesc luminile de avarie:

În general, cei care livrează colete au impresia că dacă utilizează luminile de avarie le este permis să oprească ori să staționeze oriunde. Trebuie să oprească sau să staționeze regulamentar pe partea dreaptă și să-și deplaseze fizicul acolo unde trebuie livrat pachetul.

• Apreciez 1
  • Marius a modificat titlul în Livrator sancționat cu reținerea permisului

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.