Jump to content
POLITISTI.ro

Culpa accident auto

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua,vin cu rugamintea la dvs.de a ma ajuta in urmatorul caz

Acum 2 saptamani am parcat autoturismul (VW MARO),in afara carosabilului,eu lucrind in zona respectiva .

Cand m-am intors la masina am gasit-o lovita de un taximetrist,care a invocat faptul ca a trecut cu roata spate,peste o ---gura de canal---,a facut pana,intrind in coliziune cu autovehicolul meu.

Nu prea a vrut sa facem amiabila,si am mers amandoi la sectia de politie/accidente usoare

Aici politistul de serviciu,a gasit ca fiind vinovat regia de apa-canal,lucru mentionat si in procesul-verbal

Asigurarea taximetristului nu m-a putut despagubi,deoarece in procesul-verbal a fost trecut vinovat regia de apa-canal.

Am fost la regia de apa-canal,cu procesul verbal,am platit la un service auto si un deviz de dauna(100lei),am scris si o cerere, sa fiu despagubit.

Raspunsul lor fiind ca va trebui sa platesc expertiza a capacului de canal,a cauciucului taximetristului,si apoi sa mergem in instanta.

Mentionez faptul ca politistul si taximetristul sunt fosti colegi/prietenii,cauciucul era uzat,si sa crapat in lateral.

Cum este posibil ca eu,in calitate de pagubit,sa trebuiasca sa platesc deviz piese,sa trebuiasca sa imi repar masina,si apio sa platesc avocati,sa ma lupt cu tot felul de instituti?.

Va multumesc!.

CUDJ3781.JPG

IMG_E1966.JPG

QCAK0243.JPG

Modificat de crys1976
  • Moderator
Publicat

Parchetul nu are competența de a soluționa acțiuni civile, doar instanța de judecată poate soluționa astfel de solicitări. Obținerea unor despăgubiri se numește acțiune civilă sau, mai specific, o cerere de obligare la plată, în funcție de context. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• crys1976
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.