Jump to content
POLITISTI.ro

Sunt demotivat din cauza timpului scos la primul traseu

Postare recomandată

Publicat

Salut!

Am zis sa va intreb pe voi ca eu sunt cam demotivat putin si nu stiu daca sunt eu foarte in urma sau e normal.

Am sustinut pentru prima data o simulare de traseu si am scos timp 3.25, mie imi pare cam mult si nu stiu ce timp am pana in octombrie sa scot macar un 2.70-2.80. 

Fac toate elementele din traseu, doar ca stau cam prost la timp si nu stiu ce sa improvizez... 

Voi ce timp ati avut prima data la traseu si ce ma sfatuiti sa imbunatatesc ca sa ajung la un timp mai bun, daca am timp...

Barbat, 29 ani, 1.84cm, 88 kg

• Membru
Publicat
23 minute în urmă, OpeningRule7351 a scris:

timp 3.25, mie imi pare cam mult si nu stiu ce timp am pana in octombrie sa scot macar un 2.70-2.80

Cred ca timpul nu e singura ta problema, daca crezi ca un minut are mai mult de 60 de secunde... Bafta!

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Scuze, am vrut sa scriu 2.40-2.50 :) , dar nu a mai mers sa editez si nici nu stiu cum sa o fac 

Ma scuzati, 2.40-2.50*  - nu pot sa editez postarea

Modificat de OpeningRule7351

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.