Jump to content
POLITISTI.ro

Ce post de radio ascultați în mașină?

Postare recomandată

Publicat

Vin cu o întrebare: Ce post de radio ascultați în mașină când plecați la drum?

Mă gândesc că discutând între noi aflăm mai multe și putem să ne facem călătoriile mai plăcute.

Mulțumesc anticipat celor care vor posta!

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

În prezent am abonament la apple music şi ascult pe carplay. Selecţiile făcute automat de aplicaţie sunt excelente.

• Apreciez 1
Publicat

Eu ascult Europa FM. In afara de radio, ascult podcasturi cu Damian Anfile. 

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Și eu ascultam Europa FM și Kiss FM, dar în ultima perioadă am renunțat pentru că devin enervanți realizatorii de emisiuni sau DJ. Vorbesc foarte mult și numai aberații. Mai mult, pe lângă faptul că povestesc tot felul de inepții, asculți zeci de minute glumițe de grădiniță care le fac întrei ei, despre activitățile lor personale (ce au mâncat, pe unde se plimbă, când și cum își spală mașinile etc.) de parcă interesează pe cineva. Vorbesc minute în șir astfel de tâmpenii în loc să pună muzică.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Dacă e sa ma refer strict la Radio, primul memorat si cel pe care il ascult cel mai des, este Virgin Radio. 

Atunci când ies din județ, pt a descoperi si alte posturi, uneori mai dau o scanare și ma opresc atunci când îmi place melodia sau emisiunea/subiectul discuției.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Mancode Radio și Vanilla Radio de pe net și Dance FM și Rock FM cand sunt prin București. 
În rest, Guerilla FM

• Apreciez 1
Publicat
On 18.04.2025 at 14:04, Marius a scris:

Și eu ascultam Europa FM și Kiss FM, dar în ultima perioadă am renunțat pentru că devin enervanți realizatorii de emisiuni sau DJ.

Tot asta am remarcat și eu, că prezentatorii vorbesc din ce în ce mai mult și, sincer, de multe ori fără niciun rost anume. Parcă au ajuns să umple timpul cu orice le trece prin cap, transformând ascultatul radioului într-o corvoadă în loc să fie o plăcere.

Pe lângă asta, mi se pare că proporția dintre reclame și muzică a devenit complet dezechilibrată. Uneori am impresia că ascult un lung șir de reclame întrerupt de câteva secunde de muzică, abia apuc să mă bucur de o melodie că deja intră o nouă serie de reclame.

Și apropo de muzică, parcă și selecția lasă de dorit pe multe posturi. Se repetă aceleași piese la nesfârșit sau se insistă pe un singur gen, ignorând complet alte preferințe.

Din păcate radioul clasic a devenit prea multă vorbăraie inutilă și prea puține momente muzicale de calitate.

• Apreciez 2
Publicat

Posturile de radio comerciale vor pierde audienta din aceste motive, pentru că există variante pe internet cu muzică fără întreruperi, fără povestitori enervanți etc. Nici eu nu le mai ascult.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat (modificat)

Dimineața, in drum spre birou, ascult emisiunea celor 3 Vitamine (Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu), însă după ora 10 mă mut pe Radio Vacanța (în on-line, cu cele trei versiuni Nostalgia, Gold, Fresh....adaptate pe categorii de varsta)

La drum lung, Europa FM, pentru că are acoperire națională și nu tot stau să scanez posturile la fiecare 50 km parcurși.

Dar, pentru că sunt nostalgic, mai ascult și Radio România, în AM...old school!

Modificat de CITADELA
  • 1 lună mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.