Jump to content
POLITISTI.ro

Permis de conducere românesc reținut în Franța

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua  intrebarea mea este daca politia franceza poate sa iti anuleze permisul definitiv pentru limita vitezei de exemplu in loc de 90 km la ora am avut 150km la ora si ma oprit si mea zis ca imi da doar o amenda si ma lasat sa plec nici amenda nu am primit  acasa ca ei trimit prin posta   si dupa 2 luni ma prins iara  pe drum normal cum eseam din casa  ca era o patrula de jandarmi tot in franta si imi zic ca nu mai am permis de conducere si ca ie anulat si de unde sa stiu eu!  daca  Ei nu au luat permisul dela mine pentru ca Eu am permisul  meu ie la mine nu i-am dat la ei in mana!!si intrebarea mea ie  cum pot sa il verific si in România daca ie in anulat sau nu!! 

Modificat de Lac
  • Moderator
Publicat

Nu prea avem noi de unde sa știm ce au făcut ei și cum e legislația la francezi.

Permisul era franțuzesc?

• Marius a modificat titlul în Permis de conducere românesc reținut în Franța
  • Moderator
Publicat

@Lac pe teritoriul francez ai obligația să respecți legile lor. Autoritățile franceze pot impune interdicții de circulație în cazul încălcării normelor rutiere prevăzute de legislația franceză indiferent de naționalitatea conducătorului auto, la fel cum și în România se pot aplica măsuri de restricționare a exercitării dreptului de a conduce pentru străini.

în urmă cu 18 ore, Lac a scris:

si intrebarea mea ie  cum pot sa il verific si in România daca ie in anulat sau nu!!

Există o platformă prin care poți să-ți verifici istoricul sancțiunilor rutiere aici: https://hub.mai.gov.ro/serviciu/view?id=63

Atenție! Istoricul sancțiunilor la regimul circulației rutiere poate fi obținut online doar de către utilizatorii care au un cont de utilizator validat. Despre validarea contului găsești informații aici: https://hub.mai.gov.ro/site/despre-validare-cont

Publicat

Stiu ca trebuie sa respecti legea lor in Franța dar toti gresim si am condus peste limita vitezei de exemplu in loc de 90km am avut 150km la ora si ei au zis ca l-au anulat de finitiv nu existe asea ceva nu eram baut sau drogat sau etc etc astea sunt nebuni 

• Moderator
Publicat

Trebuie să te hotărăști și să renunți la povești. Din prima postare înțeleg că ai fost depistat la volan în timp ce aveai dreptul de a conduce suspendat. Acum spui că e vorba de o încălcare a regimului de viteză. Dacă tratezi situația în acest fel, cu siguranță vei regreta mai târziu. Îți recomand să-ți angajezi un avocat!

• 2 săptămâni mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.