Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare vehicul obtinut dupa succesiune

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua

Am urmatoarea problema: tata a decedat si in urma succesiunii am fost 3 co-proprietari ai masinii: 2 in Brasov si unul in Cluj. La directia fiscala mi s-a spus ca trebuie contract de vanzare cumparare separat pentru fiecare coproprietar(fiind specificat si cota parte a fiecaruia) si dupa ce se radiaza sa ii dam cumparatorului cate 3 contracte de la fiecare co-proprietar. Acum proprietarul a fost luat in evidenta la directia fiscala, dar politia Piatra Neamt nu doreste sa inmatriculeze masina pe motiv ca are prea multe contracte.Ce se poate face?

• Moderator
Publicat

In primul rand sa stii ca nu Politia înmatriculează mașini.

Instituția căreia trebuie sa te adresezi cu privire la problema ta, se numește Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule din cadrul Prefecturii. Succes!

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

@mihaMB

Poliţia Română NU mai are competenţe privind înmatriculările, radierile sau transferul de proprietate al autovehiculelor cât şi cele privind examinarea, eliberarea ori preschimbare a permiselor de conducere încă din anul 2001.
Aceste activităţi sunt în competenţa D.G.P.C.I. (Direcția Generală Permise de Conducere și Înmatriculări şi / sau Serviciilor Publice Comunitare), instituţii care au fost înfiinţate şi funcţionează în cadrul Prefecturilor judeţene, respectiv a mun. Bucureşti şi care nu mai au nicio legătură cu Poliţia Română.

În cazul expus, ai nevoie de documentul care atestă dreptul de proprietate al solicitantului asupra autovehiculului sau remorcii, în original. Acest document care atestă dreptul de proprietate al solicitantului asupra autovehiculului trebuie să fie înregistrat (pe document trebuie să se regăsească numărul de înregistrare în REMTII) în evidenţele organului fiscal local de la domiciliul sau sediul dobânditorului;

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.