Jump to content
POLITISTI.ro

Instructor auto din Bucuresti ma preseaza sa platesc spaga

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Ziua buna, am o problemacu instructorul meu auto si nu stiu cum sa gestionez situatia.

M-am inscris la scoala auto acum aproximativ o luna. Am apucat sa fac vreo 6 sedinte de atunci si totul a mers destul de bine, chiar foarte bine, chiar si din punctul lui de vedere. Problema mea este ca ieri si astazi am mai avut 2 sedinte cu el si incearca sa ma convinga sa imi dea dosarul de pe acum..... ca ma descurc prea bine ca sa mai stau dupa inca nu stiu cate sedinte, whatever. Eu, in momentul ala nu am stiut ce sa-i zic decat "Ma mai gandesc" sau "vedem", moment in care el mi-a sugerat ca poate face schema "4-4-2", ca este "din vechea garda" si ca se rezolva contra unei sume modice de de 900 de euro ( care foarte important, sa fie o bancnota de 500 si 4 de 100, "cat sa incapa intrun pachet de tigari". I-am spus ca nu am niciun interes sa platesc spaga ca sa promovez examenul, moment in care omul ofteaza sarcastic si imi spune ca toti aia 10 cursanti care au promovat cu politistul in ultimele 2 saptamani, am promovat pentru ca au platit bani, nu pentru ca ar fi soferi buni.

Iar acum am impresia ca omul imi va pune bete in roate, poate de al dracu ma va tine doar in drum drept restul orelor, sau daca chiar stie pe cineva si paote sa puna o vorba ca sa nu promovez.

O varianta la care m-am gandit a fost ca la urmatoarele sedinte, sa il inregistrez audio-video cum se mai milogeste de mine sa dau spaga, ca sa am o parghie in caz de ceva, dar nu stiu ce sa zic.

Sau sa apelez la autoritati? Daca da, ar trebui sa o fac ASAP sau sa anunt cu o zi, doua inainte de examinarea cu politistul? pentru flagrant, banuiesc. Eu n-as vrea sa platesc spaga dar as vrea sa apuc macar sa dau traseul, si am impresia ca va fi destul de dificil daca instructorul este in catuse.

Sa mai astept sa vad cum degenereaza situatia?

Help

Modificat de LukasBroskie
typo
  • Moderator
Publicat

@LukasBroskie felicitari pentru ca dai dovada de moralitate! Insa nu cred ca este o idee buna sa faci "investigatii" pe cont propriu, asa ca cel mai bine este sa iei legatura cu DGA, dupa cum iti sugereaza si @Marius...poate ca instructorul vrea sa scoata niste bani de la tine (sa te fraiereasca) ori chiar e vorba de un act de coruptie!

Publicat

Multumesc pentru raspunsuri.

Eu nu stiu cum sa procedez deoarece eu deja am platit scoala.

Daca il denunt acum, s-ar putea sa se intoarca impotriva mea prin neputinta de a continua scoala auto, el fiind singurul instructor la scoala la care m-am inscris.

Cum as putea proceda in asa fel incat denuntarea lui sa nu fie in detrimentul meu? Este foarte important pentru mine sa nu trag de timp cu scoala mai mult decat trebuie intrucat o sa imi trebuiasca la locul de munca.

• Moderator
Publicat

Suna la numărul pe care ți l-a indicat Marius și stabilește o întâlnire cu un lucrător DGA căruia sa ii povestești cele scrise aici.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.