Jump to content
POLITISTI.ro

Încadrare directa - Directia Logistica Integrata

Mergi la răspuns Răspuns oferit de CITADELA,

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Am observat ca s-au dat spre concurs aceste posturi in Bucruresti? Din ce am vazut nu este nevoie de proba sportiva ci doar de medical si pshihologic. 

As dori sa stiu mai multe despre aceasta directie. Mediu de lucru, mai ai timp de familie? cat de multa presiune se face din partea sefilor? Sotia ar fi intereseata de un post in politie, problema ca tocmai ce s-a apucat de proba sportica si nu prea sta foarte bine la acest capitol. Va multumesc pentru raspunsuri.

• Marius a modificat titlul în Încadrare directa - Directia Logistica Integrata
  • Moderator
Publicat

Am modificat titlul eliminând cuvântul "poliție", pentru că Direcția Asigurare Logistică Integrată nu face parte din Poliția Română. Această direcție este o structură din cadrul Direcției Generale de Logistică a Ministerului Afacerilor Interne și deservește toate instituțiile care fac parte din MAI cum sunt și pompieri ori jandarmi etc.

Publicat

Pai când spuneți "deservește "înseamnă ca este o structură inferioară politiei si nu are niciun beneficiu asemănător politiei?Poate ne puteti spune cam ce salariu se poate lua si ce beneficii ar fi totusi! Mulțumesc anticipat 

• Moderator
Publicat

Direcția Asigurare Logistică Integrată NU face parte din Poliția Română.

• Apreciez 1
  • Moderator
  • Soluţie
Publicat
în urmă cu 10 ore, aladin66 a scris:

Pai când spuneți "deservește "înseamnă ca este o structură inferioară politiei si nu are niciun beneficiu asemănător politiei?Poate ne puteti spune cam ce salariu se poate lua si ce beneficii ar fi totusi! Mulțumesc anticipat 

Salariu: depinde de functia pe care o ocupi, gradul profesional, sporurile aferente functiei, coeficientii aplicati structurii respective, studii etc., adica nu este ca in mediul privat unde ti se spune ca firma te poate plati cu X mii de lei / luna! Poti sa ai o estimare daca soliciti sa vezi fisa postului pentru care sotia doreste sa se angajeze si acolo vede coeficientul de salarizare

Beneficii: un loc de munca sigur, posibilitatea de a avansa in grad / functie, accesul la infrastructura de sanatate a CASAOPSNAJ si centrele de recuperare/recreere, pensionare mai rapida etc. (depinde de fiecare ce intelege prin beneficii, unii vor bonuri de masa, altii vor telefon / masina de la firma etc)

• Moderator
Publicat
în urmă cu 14 ore, aladin66 a scris:

Pai când spuneți "deservește "înseamnă ca este o structură inferioară politiei

Nu este o structură inferioară poliţiei. Este o structură din cadrul aparatului central al ministerul de interne. 

Publicat

Va mulțumesc de răspunsuri. Am înțeles ca fiind post neoperativ nu se poate pensiona mai devreme. De asemenea exista vreo sansa pe viitor sa se poata face transfer la o altă direcție?(Pasapoarte,circulatie,o.p. etc?)

Publicat
On 04.12.2024 at 0:08, aladin66 a scris:

Cuvântul DESAVARSIRE este un verb . Mai egzact o fapta 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.