Jump to content
POLITISTI.ro

Întâlnirea Politisti.ro în 2024

Stabilirea datei  

9 voturi

1. 1. Vă rugăm să selectați data (sfârșitul de săptămână) convenabil! (ATENȚIE! Se pot selecta mai multe opțiuni)

• 28 - 29 septembrie 2024
    • 5 - 6 octombrie 2024
    • 12 - 13 octombrie 2024
    • 19 - 20 octombrie 2024
    • 26 - 27 octombrie 2024

Acest sondaj este închis şi nu se mai pot adăuga voturi noi

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Vă propun să discutăm și să stabilim împreună detaliile Întâlnirii Politisti.ro - 2024
Vă rog să vă exprimați aici intenţiile de participare la întâlnire. Sunt binevenite și eventuale propuneri privind locația.
Pentru început aș vrea să stabilim perioada, iar propunerea mea este un weekend din septembrie sau octombrie.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Partikip indiferent de perioada ce se va stabili. Mie mi-ar conveni tot pe la sfârşitul lui septembrie, început de octombrie

• Membru
Publicat

Prezent! Votez pentru a doua jumatate a lui octombrie.

• Moderator
Publicat

Voi adăuga un sondaj cu mai multe date și opțiunea de a selecta mai multe variante. Cei care vor să participe să poată alege datele în care pot participa, iar în acest fel putem vedea care este sfârșitul de săptămână cel mai convenabil pt cât mai mulți.
Vă rog foarte mult să voteze numai cei care participă.

• Apreciez 1
Publicat

Prezent oricând, oriunde!  Dacă suntem vreo 10, am şi câteva sugestii legate de locație!😀

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Am votat si eu. 26-27.10 ar fi mai potrivit pentru mine, se leagă cu vacanța copiilor.

@bmnicu, eu as merge oricând pe mâna ta, nu ne-ai dezamăgit! 

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Cred ca ar trebui sa stabilim un termen limita pentru vot... Lucrurile bune se planifica din timp..

• Moderator
Publicat

Ar fi util să aflăm prețul și dacă se poate folosi voucher-ul de vacanta.

• Apreciez 1
  • 1 lună mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.