Jump to content
POLITISTI.ro

Rucsac / Backpack pentru purtare zilnică

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Plecând de la necesitatea unei genți pentru arma și echipamentul de poligon, am ajuns la concluzia că ar fi mai util să-mi achiziționez un rucsac de purtare zilnică (Backpack Daypack sau Everyday).
Aș fi interesat să schimbăm informații, recenzii și experiențe referitoare la aceste produse, eventuale sfaturi privind achiziția și așa mai departe.

Spre exemplu, am căutat puțin pe internet și mi-a atras atenția Glock Perfection OEM Multi Purpose Backpack Daypack.

Așa arată:

Glock-OEM-Backpack-Daypack-1.jpg

Glock-OEM-Backpack-Daypack-2.jpg

Glock-OEM-Backpack-Daypack-3.jpg

Prețul e accesibil, în jurul sumei de 60 dolari + transport, se ajunge undeva aproape de 100 dolari cu totul.
Problema este că nu prea se găsește în Europa și trebuie comandat de pe Amazon sau Ebay.

Are și/sau a folosit cineva acest produs?

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Chiar azi am primit mesaj de la curier că mi-a sosit un rucsac pe care l-am comandat pe amazon.de
Am optat pentru 511  Rush 12 2.0. Am dat pe el 123 euro şi era ofertă la transport gratis.
Aşa arată sau cel puţin asta am comandat eu. Sper ca în pachet să fie exact ce am comandat şi o să revin cu păreri.
56561_019_01.jpg

56561_019_09.jpg

56561_019_08.jpg

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Am mai găsit un produs interesant:

Helikon Tex DOWNTOWN BACKPACK are un preț de 124 $ pe site-ul oficial, dar se găsește și la firmele autohtone la un preț de 466 lei.

Mi se pare interesant pt că are un aspect civil și nu se vede de la o poștă că e un rucsac tactic.

• Apreciez 1
  • Membru activ
Publicat (modificat)

Eu si majoritatea colegilor avem de pe Temu, Aliexpress de 50l. Sunt destul de rezistente si bine compartimentate.

Eu am nevoie de spațiu mult, dar se găsesc și mai mici. Dacă îl protejezi și nu îl arunci peste tot ca mine, merită și mai scumpe.

940x940_65d3d04d51ce8.jpg

940x940_65d3d05195fb1.jpg

Modificat de bozo
  • Apreciez 2
  • Moderator
Publicat
On 19.07.2024 at 14:09, Catalin a scris:

Chiar azi am primit mesaj de la curier că mi-a sosit un rucsac pe care l-am comandat pe amazon.de
Am optat pentru 511  Rush 12 2.0. Am dat pe el 123 euro şi era ofertă la transport gratis.
Aşa arată sau cel puţin asta am comandat eu. Sper ca în pachet să fie exact ce am comandat şi o să revin cu păreri.

@Catalin si eu am unul, de cativa ani, si duce saracul! O alegere foarte buna! 5.11 sta bine la capitolul rucsace! au inceput sa dea rasol la alte produse (incaltari, de exemplu)

On 21.07.2024 at 9:24, bozo a scris:

Eu si majoritatea colegilor avem de pe Temu, Aliexpress de 50l. Sunt destul de rezistente si bine compartimentate.

Eu am nevoie de spațiu mult, dar se găsesc și mai mici. Dacă îl protejezi și nu îl arunci peste tot ca mine, merită și mai scumpe

@bozo au probleme cu fermoarele, cedeaza destul de repede, in comparatie cu 5.11 sau alte marci care folosesc fermoare YKK originale! s-ar putea sa te lase cand te astepti mai putin!

• Apreciez 1
  • Membru activ
Publicat

Da, clar că nu e calitatea 5.11, dar nici prea slabe nu sunt. Bine, nu toate sau cele mai ieftine, dacă vă luați, căutați recenzii.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Am comandat Helikon Tex DOWNTOWN BACKPACK pe eMag la o firmă din Polonia cu 337 lei. Astăzi a sosit coletul și vă pot spune că sunt foarte mulțumit. Este exact ce aveam nevoie, un rucsac care să nu se vadă că face parte dintr-un echipament tactic.

Așa arară:

Helikon Tex DOWNTOWN BACKPACK față.jpeg 

Helikon Tex DOWNTOWN BACKPACK spate.jpeg

Am primit și suportul pt armă, atașat pe rucsac, chiar dacă în descrierea comercială scrie că nu se livrează cu niciun fel de accesoriu. ✌️

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.