Jump to content
POLITISTI.ro

Călătoria turistică în Statele Unite ale Americii - SUA


Marius

Recommended Posts

 • Moderator

Probabil mulţi dintre voi aţi aplicat pentru viza SUA, iar după obţinerea acesteia planificaţi o călătorie peste ocean. Aş vrea să discutăm aici despre obţinerea vizei de turist, planificarea călătoriei, stabilirea bugetului necesar, alegerea destinațiilor, achiziţionarea biletelor de avion, cazarea etc. cât şi eventuale recomandări și ponturi.

Recomandări și ponturi:

 • Sezonul: Cel mai bun moment pentru a vizita SUA depinde de regiunea în care vrei să călătoreşti. De exemplu, pentru a vizita coasta de est, primăvara și toamna sunt ideale, în timp ce pentru vestul țării, vara este cel mai bun anotimp.
 • Transportul: SUA are o rețea de transport bine dezvoltată, cu zboruri interne frecvente, trenuri și autobuze. Închirierea unei mașini îți oferă mai multă flexibilitate, dar este important să iei în considerare costurile suplimentare pentru parcare și benzină.
 • Cazarea: Există o varietate de opțiuni de cazare disponibile, de la hoteluri de lux la hosteluri și campinguri. Alegerea cazării se face în mod clar în funcție de buget și de preferințele fiecăruia.
 • Atracții turistice: SUA are o mulțime de atracții turistice, cum ar fi Parcul Național Grand Canyon, Statuia Libertății, Hollywood-ul și multe altele. Cred că e utilă o listă cu locurile care merită vizitate și o planificare detaliată a itinerariului în consecință.
 • Mâncare: Bucătăria americană nu prea are nimic în comun cu cea românească.
 • Sfaturi: Un adaptor de priză, deoarece prizele electrice din SUA sunt diferite de cele din Europa. De asemenea, este recomandat să ai o asigurare de călătorie pentru cazuri de urgență.

Aştept cu interes şi postările voastre referitoare la călătoria ca turist în SUA, în mod special de la cei care intenţionează să meargă acolo ori cei care au fost deja şi ne pot împărtăşi din experienţele acumulate.

Link to comment

Salut! Chiar eram interesat de subiect; speram sa gasesc aici pe pagina, experienta unor colegi care au urmat pasii pentru obtinerea vizei(si au obtinut-o).

Link to comment
 • Moderator

Sunt foarte mulți care au obținut viza. Ce te interesează?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.