Jump to content
POLITISTI.ro

Se poate îmbina poliția cu medicina?

Postare recomandată

Publicat

Bună ziua! O întrebare mai proastă, dar doresc să aflu dacă se poate îmbina cumva poliția cu medicina? Îmi place atât poliția, cât și medicina.Mulțumesc! 

• Moderator
Publicat

Depinde cat de mult iti plac cele doua profesii…daca primeaza meseria de politist, poti sa valorifici cunostintele medicale in zona criminalistica; daca medicina iti e mai draga, sunt posturi in zona institutilor medicale ale MAI sau medicina muncii, insa eu nu consider ca sunt politisti, chiar daca poarta grade!

• Moderator
Publicat

Eu sunt de altă părere. Nu, nu se pot îmbina deloc, orientează-te către ce-ți place mai mult.

• Moderator
Publicat

Teoretic, nu prea se pot îmbina 

Incerc sa iti explic pe intelesul tau; Poti fi medic legist și ai de-a face cu unele cazuri din competența Poliției însă ai doar o contribuție la acele cazuri, sa faci o constatare medico-legala/o expertiza care ajuta la soluționarea unui dosar ..dar nu îți imagina ca găsești tu autorul unei fapte plecând de la un fir de păr sau mai știu eu ce.

Sau poți fi medic în instituțiile medicale ale MAI și din păcate și aceia au grade ... adică eliberezi rețete polițiștilor, ii consulți, le dai câte un concediu medical ...examinezi candidații la școlile de politie 

Cam despre asta e vorba.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.