Jump to content
POLITISTI.ro

Se poate îmbina poliția cu medicina?


adribsi

Recommended Posts

Bună ziua! O întrebare mai proastă, dar doresc să aflu dacă se poate îmbina cumva poliția cu medicina? Îmi place atât poliția, cât și medicina.Mulțumesc! 

Link to comment
  • Moderator

Depinde cat de mult iti plac cele doua profesii…daca primeaza meseria de politist, poti sa valorifici cunostintele medicale in zona criminalistica; daca medicina iti e mai draga, sunt posturi in zona institutilor medicale ale MAI sau medicina muncii, insa eu nu consider ca sunt politisti, chiar daca poarta grade!

Link to comment
  • Moderator

Eu sunt de altă părere. Nu, nu se pot îmbina deloc, orientează-te către ce-ți place mai mult.

Link to comment
  • Active member

Teoretic, nu prea se pot îmbina 

Incerc sa iti explic pe intelesul tau; Poti fi medic legist și ai de-a face cu unele cazuri din competența Poliției însă ai doar o contribuție la acele cazuri, sa faci o constatare medico-legala/o expertiza care ajuta la soluționarea unui dosar ..dar nu îți imagina ca găsești tu autorul unei fapte plecând de la un fir de păr sau mai știu eu ce.

Sau poți fi medic în instituțiile medicale ale MAI și din păcate și aceia au grade ... adică eliberezi rețete polițiștilor, ii consulți, le dai câte un concediu medical ...examinezi candidații la școlile de politie 

Cam despre asta e vorba.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.