Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare masina cu numere de Germania.

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Se poate inmatricula o masina care este acum inmatriculata in Germania, tot pe numele meu?

Cand lucram in Germania mi-am cumparat o masina si am inmatriculat-o acolo. Acum ca m-am intors acasa vreau sa o inmatriculez aici. Se poate face asta fara sa mai fac un drum pana in De sa o radiez? Si daca da, care ar fi pasii in mare?

• Moderator
  • Soluţie
Publicat

Se poate inmatricula orice masina dupa ce achiti taxa de prima inmatriculare.

Masina trebuie radiata din Germania, dar nu stiu daca autoritatile de acolo, accepta ca acest lucru sa se faca si prin corespondenta.

Sa trimiti prin posta talonul si placutele cu numerele de inmatriculare.

Publicat

Incearca sa gasesti pe cineva de incredere care se ocupa cu vanzarea autoturismelor din Germania si el iti poate radia aceasta masina!Eu pana sa inmatriculez masina pe RO,ii dadeam talonul si placutele cu numere provizorii expirate si imi aducea alte numere!Deci daca asta se poate,banuiesc ca si radierea este posibila!Cel mai bine vorbeste cu cineva care se ocupa cu vanzarea autoturismelor!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.