Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare masina cu numere de Germania.

ksian
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Se poate inmatricula o masina care este acum inmatriculata in Germania, tot pe numele meu?

Cand lucram in Germania mi-am cumparat o masina si am inmatriculat-o acolo. Acum ca m-am intors acasa vreau sa o inmatriculez aici. Se poate face asta fara sa mai fac un drum pana in De sa o radiez? Si daca da, care ar fi pasii in mare?

• Moderator
  • Solution

Se poate inmatricula orice masina dupa ce achiti taxa de prima inmatriculare.

Masina trebuie radiata din Germania, dar nu stiu daca autoritatile de acolo, accepta ca acest lucru sa se faca si prin corespondenta.

Sa trimiti prin posta talonul si placutele cu numerele de inmatriculare.

Incearca sa gasesti pe cineva de incredere care se ocupa cu vanzarea autoturismelor din Germania si el iti poate radia aceasta masina!Eu pana sa inmatriculez masina pe RO,ii dadeam talonul si placutele cu numere provizorii expirate si imi aducea alte numere!Deci daca asta se poate,banuiesc ca si radierea este posibila!Cel mai bine vorbeste cu cineva care se ocupa cu vanzarea autoturismelor!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.