Jump to content
POLITISTI.ro

Numirea în funcţie după concursul de încadrare directă

Postare recomandată

Publicat

Bună, am și eu o întrebare legata de ultimele locuri scoase la concurs anul trecut pentru a fi ocupate din sursă externă in anul 2022. Am fost admis pentru un loc de ajutor de șef de post,proba medicala a fost terminata la sfarsitul lui octombrie, am avut 3 candidati care au picat la proba medicala și au fost chemați alți 3 candidati de sub linie. În noiembrie am fost contactat de către șeful de post de pe raza domiciliului în care locuiesc în vederea răspunderii mele la anumite întrebări de natură personală (am înțeles faptul ca asa trebuie procedat în legătură cu verificarea aceea,ultimul pas mai exact) de atunci tot astept , nici cei de la resurse umane nu știu nimic legat de data exacta a încadrării. Pe data de 5 ianuarie a fost postat anunțul cu rezultatele finale iar la câteva zile după publicare am dus dosarul pentru a fi certificate documentele conform cu originalul. Întrebarea mea este.. se aplica articolele ordinul 140/2016 în care se specifica faptul ca este termen maxim 45 de zile de la finalizarea concursului pentru a fi încadrat pe funcție.. 

• Membru
Publicat

Daca te referi la examenele de incadrari din septembrie 2022, cei care au fost admisi au fost incadrati in noiembrie. Cel putin in anumite judete. 

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat
în urmă cu 7 ore, ionutcosmin01 a scris:

este termen maxim 45 de zile de la finalizarea concursului pentru a fi încadrat pe funcție

Nu este aşa, te înşeli. Termenul de 45 zile se referă la perioada în care documentele se transmit către structura de resurse umane de la finalizarea concursului. Mai exact, ordinul spune ceva de genul: dosarul de concurs și de recrutare al candidatului declarat "admis" se înaintează, în termen de maximum 45 de zile de la finalizarea concursului, la structura de resurse umane a unității al cărei șef are competența de emitere a actului administrativ de numire în funcție.

în urmă cu 7 ore, ionutcosmin01 a scris:

Pe data de 5 ianuarie a fost postat anunțul cu rezultatele finale

De la această dată se consideră d.p.d.v. juridic că a fost finalizat concursul.

• Marius a modificat titlul în Numirea în funcţie după concursul de încadrare directă
  • 1 an mai târziu...
Publicat

Bună ziua, 

În cazul în care la concursul organizat de IGPR sunt declarat admis pentru postul de agent prin încadrarea din surse externe, la ocuparea actuală a unui loc de muncă la o societate privată, care este procedura pentru demisia de la locul de muncă actual pentru începerea activității în cadrul IPJ ? Societatea poate impune preavizul?

• Moderator
Publicat

Cauta în codul Muncii

Eu zic sa le înaintezi demisia de îndată ce afli ca ai luat examenul și garantat e timp și de preaviz pana la numirea în funcție la noul loc de munca.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.