Jump to content
POLITISTI.ro

Numirea în funcţie după concursul de încadrare directă


ionutcosmin01

Recommended Posts

Bună, am și eu o întrebare legata de ultimele locuri scoase la concurs anul trecut pentru a fi ocupate din sursă externă in anul 2022. Am fost admis pentru un loc de ajutor de șef de post,proba medicala a fost terminata la sfarsitul lui octombrie, am avut 3 candidati care au picat la proba medicala și au fost chemați alți 3 candidati de sub linie. În noiembrie am fost contactat de către șeful de post de pe raza domiciliului în care locuiesc în vederea răspunderii mele la anumite întrebări de natură personală (am înțeles faptul ca asa trebuie procedat în legătură cu verificarea aceea,ultimul pas mai exact) de atunci tot astept , nici cei de la resurse umane nu știu nimic legat de data exacta a încadrării. Pe data de 5 ianuarie a fost postat anunțul cu rezultatele finale iar la câteva zile după publicare am dus dosarul pentru a fi certificate documentele conform cu originalul. Întrebarea mea este.. se aplica articolele ordinul 140/2016 în care se specifica faptul ca este termen maxim 45 de zile de la finalizarea concursului pentru a fi încadrat pe funcție.. 

Link to comment
  • Member

Daca te referi la examenele de incadrari din septembrie 2022, cei care au fost admisi au fost incadrati in noiembrie. Cel putin in anumite judete. 

  • Upvote 2
Link to comment
  • Moderator
în urmă cu 7 ore, ionutcosmin01 a scris:

este termen maxim 45 de zile de la finalizarea concursului pentru a fi încadrat pe funcție

Nu este aşa, te înşeli. Termenul de 45 zile se referă la perioada în care documentele se transmit către structura de resurse umane de la finalizarea concursului. Mai exact, ordinul spune ceva de genul: dosarul de concurs și de recrutare al candidatului declarat "admis" se înaintează, în termen de maximum 45 de zile de la finalizarea concursului, la structura de resurse umane a unității al cărei șef are competența de emitere a actului administrativ de numire în funcție.

în urmă cu 7 ore, ionutcosmin01 a scris:

Pe data de 5 ianuarie a fost postat anunțul cu rezultatele finale

De la această dată se consideră d.p.d.v. juridic că a fost finalizat concursul.

Link to comment
  • Marius changed the title to Numirea în funcţie după concursul de încadrare directă

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.