Jump to content
POLITISTI.ro

Cum se poate publica un anunţ de vânzare?


Misulica

Recommended Posts

Buna ziua. Doresc sa stiu cum se procedeaza pentru a pune un anunt de vanzare. Sunt pensionar militar, arma politie. Multumesc.

Link to comment
  • Marius changed the title to Cum se poate publica un anunţ de vânzare?
  • Moderator

@Misulica,

Exista secţiunea Bazar Online, în care pot fi publicate anunţuri de mică publicitate, dar numai de către membri cu activitate pe forum, iar asta pentru că respectiva secţiune este o facilitate oferită membrilor activi pe forum, pentru a se ajuta între ei şi nu constituie un scop al acestui forum. Utilizatorii noi, şi cei care au mai puţin de 50 de postări, au restricţionat dreptul de a publica anunţuri. A fost luată această decizie pentru a împiedica diverse persoane oportuniste care işi înregistrează un cont de membru pe acest site doar pentru a vinde ceva poliţiştilor. Exista destule site-uri specializate pe comertul online (olx, publi24, lajumate, okazii, etc.) unde pot fi publicate anunţuri de acest fel.

Link to comment

Multumesc pentru raspuns. Problema acelor site-uri mentionate (olx, publi24, lajumate, okazii, etc.), nu aproba vanzarea armelor de foc, letale.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.