Jump to content
POLITISTI.ro

Jocuri de noroc, fără licenţă de funcţionare, depistate de poliţişti


NewsBot

Recommended Posts

Jocuri de noroc, fără licenţă de funcţionare, depistate de poliţişti

 

Ofiţerii de investigarea fraudelor Timiş au descoperit şi ridicat, în vederea confiscării, trei aparate de jocuri electronice.

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Timiş, cu sprijinul D.G.I.P.I. au efectuat, la data de 27 august a.c., investigaţii pe linia verificării modului de respectare a legislaţiei din domeniul jocurilor de noroc.

În urma controalelor, poliţiştii au constatat că o societate comercială din localitatea Bulgăruş, judeţul Timiş, exploata trei aparate de joc tip slot-machine, fără a deţine licenţă de organizare şi autorizaţie de exploatare.
În urma celor constatate, poliţiştii i-au întocmit suspectului A..G., de 52 de ani, din localitatea Bulgăruş, judeţ Timiş, în calitate de administrator al societăţii, dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a activităţilor din domeniul jocurilor de noroc, iar cele trei aparate au fost ridicate în vederea confiscării.

Prejudiciul produs bugetului consolidat al statului urmează a fi stabilit ulterior de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice Timiş.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

CENTRUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE - I.G.P.R.

Link to comment
  • 1 month later...

Jocuri de noroc, fără autorizaţie

 

Administratorii unor societăţi comerciale din Timiş sunt suspectaţi că au organizat jocuri de noroc de tip slot-machine, deşi nu deţineau licenţă sau autorizaţie pentru această activitate.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Timiş au depistat la două societăţi comerciale din localităţile Pesac şi Periam, judeţul Timiş, câte trei aparate de joc tip slot-machine pentru care nu existau licenţe de organizare şi autorizaţii de exploatare.

Cele şase aparate de joc au fost ridicate în vederea cercetărilor, prejudiciul produs bugetului consolidat al statului urmând să fie stabilit de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice Timiş.

Administratorilor societăţilor comerciale li s-au întocmit dosare penale pentru desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a activităţilor din domeniul jocurilor de noroc.

Poliţiştii vor continua cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi a recuperării prejudiciului cauzat.

Centrul de Informare şi Relaţii Publice - I.G.P.R.

Link to comment
  • 1 year later...

Percheziţie la o persoană suspectată că desfăşoară jocuri de noroc ilegal

 

Poliţiştii de investigarea fraudelor din Iaşi au efectuat ieri o percheziţie la locuinţa unui bărbat, suspectat că organizează turnee ilegale de poker, fiind identificate 33 de persoane care participau la jocul de poker. Au fost ridicate mese specifice jocului de poker, jetoane, pachete de cărţi de joc şi sume de bani în lei şi valută.

La data de 12 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – I.P.J. Iaşi, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa un bărbat de 61 de ani, din Iaşi. Acesta era suspectat că ar fi organizat turnee ilegale de poker, punându-se în joc diverse sume de bani.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul D.I.P.I..

La percheziţie, în imobil au fost identificate 33 de persoane care participau la jocul de poker, acest turneul fiind organizat de un alt bărbat de 36 ani.

În urma percheziţiei au fost găsite şi ridicate, în vederea cercetărilor, 11 mese specifice jocului de poker, 5.803 de jetoane pentru jocul de poker, 59 de pachete de cărţi de joc, un laptop şi o unitate centrală de calculator, precum şi sumele de 1.750 de euro şi 40.250 de lei.

Cercetările continuă faţă de cei doi bărbaţi de 61 şi 36 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de desfăşurarea de activităţi de jocuri de noroc fără licenţă sau autorizaţie , faptă prevăzută şi pedepsită de art. 23 alin. 1 din OUG 77/2009, evaziune fiscală, faptă prevăzută de art. 9, lit. a) din Legea 241/2005 şi deţinerea de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal, faptă prevăzută de art. 296, ind. 1, alin. 1, lit. l) din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.