tinaa Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Va rog, poate cineva sa imi dea si mie adresa unde se gasesc rezultatele finale ale Academiei de Politie Bucuresti 2011? Multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 VictorL Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 (edited) Daca dadeai un search pe Google, gaseai imediat. http://www.academiadepolitie.ro/Facdepol/admitere/2011/rezultate/rezultate2011.html Edited August 22, 2011 by VictorL Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tinaa Posted August 23, 2011 Author Share Posted August 23, 2011 Am gasti pagina aceasta, insa uitandu-ma printre rezultate, nu am gasit un candidat despre care stiu sigur ca a intrat anul acesta. Am crezut ca poate caut aiurea.. Multumesc pt lamuriri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dau Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Te-ai uitat sigur la arma care trebuie? Ma refer la Frontiera, OSP, Jandarmi, Penitenciare. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
tinaa
Va rog, poate cineva sa imi dea si mie adresa unde se gasesc rezultatele finale ale Academiei de Politie Bucuresti 2011? Multumesc anticipat!
3 answers to this question
Recommended Posts