Jump to content
POLITISTI.ro

Postările anonime - o nouă funcţie


Marius

Recommended Posts

  • Moderator

În anumite situaţii, în care subiectele de discuţii sunt mai sensibile, utilizatorii îşi pot dori să aibă opţiunea de a posta anonim. În acest fel ei se simt mai în siguranţă şi dezinhibaţi să posteze opinii şi/sau informaţii, fără teama de a fi identificaţi sau aprostrofaţi de restul comunităţii. Pentru a crea această facilitate, concomitent cu actualizarea softului a fost implementată această funcţie - "Postare anonimă". În secţiunile în care este implementată, membrii vor vedea opţiunea de a posta în mod anonim, atunci când creează conţinut nou sau răspund la subiecte de discuţii existente.

Adăugare răspuns anonim

 

Detaliile autorului în cazul postărilor anonime sunt ascunse pentru întreaga comunitate şi este afişată în schimb o imagine (avatar) şi un nume de profil generic.

Topic postări anonime

 

Postările anonime pot fi activate în funcţie de grup şi, de asemenea, limitate la anumite secţiuni / forumuri şi categorii, etc. (spre exemplu: în această secţiune "Suport tehnic", grupurile de utilizatori care au active permisiunile necesare pentru această funcţie pot posta în mod anonim)

Sper că această nouă funcţie este un plus util, iar când este cazul, să determine membrii comunităţii să se simtă confortabil cu privire la împărtăşirea unor opinii şi/sau informaţii care în mod normal ar fi reţinuţi să le publice (posteze). 

Consideraţi benefică ori dezavantajoasă această posibilitate a anonimatului?

  • Upvote 1
Link to comment
  • Member

Aș fi optat pentru posibilitatea asta doar în cazul conturilor de utilizator deținute de către polițiști!

  • Upvote 2
Link to comment
  • Moderator

Am făcut setările necesare, iar această funcţie rămâne valabilă doar pentru conturile confirmate. Aştept sugestii cu privire la forumurile/secţiunile unde să poată fi folosită. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.