Jump to content
POLITISTI.ro

Confirmarea contului pentru politistii din structuri ale M.A.I

Postare recomandată

Publicat

Salutare!

M-am lovit recent de urmatoarea problema: sunt politist in cadrul unei institutii subordonate direct M.A.I, am facut demersurile pentru a obtine o adresa de e-mail oficiala @mai.gov.ro, dar aparent nu este suficient pentru a demonstra calitatea de politist. Propun ca si aceste adrese sa poata fi acceptate, eventual cu o verificare a calitatii de politist dupa legitimatia de serviciu, ca un pas suplimentar. Dupa parerea mea nu este corect ca acest drept sa fie suprimat doar din cauza faptului ca nu lucram in structuri operative.

• Moderator
Publicat

Adresele de e-mail de pe domeniul mai.gov.ro nu pot nici demonstra și nici garanta faptul că deținătorul este polițist. La fel de bine deținătorul poate fi pompier, jandarm sau altă categorie de personal care nu are nicio legătură cu această profesie, dar care face parte din “mărețul” M.A.I.

• 1 an mai târziu...
Publicat

Buna ziua,

conținutul este accesibil doar celor din IPJ -uri? Intreb fiindcă sunt din cadrul Agenției Naționale Antidrog, si am trimis cerere cu adresa de servici ...@ana.gov.ro.

Multumesc

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.