Jump to content
POLITISTI.ro

Confirmarea contului pentru politistii din structuri ale M.A.I


grigoo98

Recommended Posts

Salutare!

M-am lovit recent de urmatoarea problema: sunt politist in cadrul unei institutii subordonate direct M.A.I, am facut demersurile pentru a obtine o adresa de e-mail oficiala @mai.gov.ro, dar aparent nu este suficient pentru a demonstra calitatea de politist. Propun ca si aceste adrese sa poata fi acceptate, eventual cu o verificare a calitatii de politist dupa legitimatia de serviciu, ca un pas suplimentar. Dupa parerea mea nu este corect ca acest drept sa fie suprimat doar din cauza faptului ca nu lucram in structuri operative.

Link to comment
  • Moderator

Adresele de e-mail de pe domeniul mai.gov.ro nu pot nici demonstra și nici garanta faptul că deținătorul este polițist. La fel de bine deținătorul poate fi pompier, jandarm sau altă categorie de personal care nu are nicio legătură cu această profesie, dar care face parte din “mărețul” M.A.I.

Link to comment
  • 1 year later...

Buna ziua,

conținutul este accesibil doar celor din IPJ -uri? Intreb fiindcă sunt din cadrul Agenției Naționale Antidrog, si am trimis cerere cu adresa de servici ...@ana.gov.ro.

Multumesc

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.