Jump to content
POLITISTI.ro

Examenele pentru școlile de politie ar putea fi organizate la IPJ


Recommended Posts

  • Active member

In contextul actualelor restricții impuse de pandemia pe care o traversam se vorbește despre organizarea examenelor de admitere pt Scolile de Politie Campina si Cluj la nivelul fiecărui IPJ (pt candidații proprii)

Cum vi se pare acest aspect?

Link to comment

Prin dispoziția directorului general al DGMRU s-a stabilit că susținerea probelor fizice de către candidați se va face la centrele zonale de selecție unde va fi arondat după domiciliu, indiferent de unitatea de învățământ pentru care s-a optat. Probele scris vor avea loc la unitățile de selecție, in speță bănuiesc că unitățile județene și teritoriale.Dispozitie-admitere-scoli-II-11298-din-01.02.2021.pdf

Edited by DanDaniel
Add doc
Link to comment
  • 1 month later...
  • Active member

Deci pana la urma asa a fost....

Au evitat aglomerația la Campina si Cluj, respectiv Dragasani pt jaci si Oradea pt frontiera, insa au dat de lucru mai mult structurilor de resurse umane de la IPJ-uri. Unii au scăpat lejer, altii au avut mult de furca, dat fiind numărul mare de candidați. 

Nu stiu daca a fost bine sau nu, important e ca s-au găsit soluții viabile in vremurile astea dificile si se reușește încadrarea a vreo 1500 de elevi.

O alta noutate este vizita medicala, care va fi susținută de abia acum, de cei care au făcut punctajul necesar. Ăsta e chiar un lucru bun, pt ca elimina întocmirea fisei medicale de către toți care au susținut examenele. Se elimina aglomerația si costuri inutile, timp, stres....etc.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.