Jump to content
POLITISTI.ro

Tranzitarea / părăsirea unei localităţi aflate în carantină


Tonyist

Recommended Posts

Buna ziua! 
sunt student in Bucuresti, fara domiciliu permanent in capitala, la o Universitate care inca solicita prezenta fizica a studentilor pentru stagii (medicina). Pentru a putea ajunge de la domiciliu catre spitalele din Bucuresti, trebuie sa tranzitez o localitate aflata in acest moment in carantina. Intrebarea mea pentru dumneavoastra este daca pe declaratia justificativa pe care trebuie sa o prezint organelor de control trebuie sa bifez ca si motiv al deplasarii - deplasare in interes profesional - si daca este nevoie si de o adeverinta de la Facultate in acest sens, pentru a evita orice fel de problema. Va multumesc anticipat!

Link to comment
 • Marius changed the title to Tranzitarea unei localităţi aflate în carantină
 • Active member

Te va ajuta foarte mult o adeverința de la facultate. N-ar trebui sa fie o problema dacă faci o cerere motivata in acest sens la secretariat. 

 • Upvote 1
Link to comment

Buna ziua, 

Trebuie sa ajung la aeroport pentru a lua o persoana care soseste din alta tara si as dori sa stiu daca se poate circula Constanta - Aeroportul International Henri Coanda cu declaratie pe propria raspundere in care se bifeaza punctul "alte motive justificate". Mentionez ca voi avea la mine si biletul de avion ca dovada a deplasarii.

Multumesc!

Link to comment

Bună ziua!

Sunt student într-o localitate carantinata ,fara a avea domiciliul permanent în acea localitate, și locuiesc în spațiile de cazare oferite de universitate.O data la doua săptămâni trebuie sa merg acasă pentru a asigura alimentele necesare bunicilor mei.Sunt nevoit să stau la cămin deoarece acasă nu am o conexiune buna la internet și nu pot participa la cursurile desfășurate online. Întrebarea mea este daca la întoarcerea în localitatea carantinata pot bifa pe declarația pe propria răspundere deplasare în interes profesional și să le prezint autorităților legitimația de cămin și să le spun despre problema cu conexiunea la internet?

Va mulțumesc!

Edited by Stefan123
Link to comment
 • 3 weeks later...

Buna ziua, daca locuiesc in Cta care se afla in carantina si doresc sa ajung in Bucuresti la apartamentul  inchiriat de mine, pentru o reperatie  la instalatia sanitara, pot sa fac asta in baza contractului de inchiriere?

Mai am nevoie si de alt document in afara de declaratia pe proprie raspundere si contractul de inchiriere?

Link to comment
 • Marius changed the title to Tranzitarea / părăsirea unei localităţi aflate în carantină
 • 2 months later...

Bună ziua, am și eu o întrebare și sper sa ma poată ajuta cineva cu un răspuns, eu sunt din județul Hunedoara iar sâmbătă seara o sa fiu nevoit sa tranzitez orașul Timișoara aflat în carantina  mergând spre Șag.  Se poate folosi declarație de tranzitare a unei localitati? Aștept și eu un sfat. Va mulțumesc! 

Link to comment
 • 1 month later...

As avea o intrebare legata de carantina de noapte, am de facut un drum de aproximativ 10 ore prin tara, oare as putea circula pe timp de noapte cu masina personala pe motiv de transit? Iar ca act doveditor sa fie cazarea care o am in judetul respectiv?

Sau declaratia se poate face doar daca faci transitul cu un mijloc de transport in comun(Avion,Autocar,Tren etc)

Multumesc.

Link to comment

Buna seara. Mă confrunt cu următoarea situatie: vreau să plec din București la socrii în Tg-Jiu împreună cu sotia si copilul în data de 26.04. Avand în vedere că circulatia este oprită pe timpul nopti pentru cei cu motive care nu se încadrează în urgențe am vreo șansă să plec la drum la 03.30 dimineața să pot evita aglomeratia din zi pe acest traseu? Mentionez că atat socrii cât si noi suntem vaccinați pentru covid. Daca da, ce ar trebui să declar? Efectiv ma urc în mașină în Bucuresti si cobor în Tg-Jiu; nu stiu ce nesiguranță aș putea oferi eu sau ce pericol aș fi în această situatie dacă ies fin casă. Astept cu interes un răspuns. Vă mulțumesc frumos!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.