Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0

Tranzitarea / părăsirea unei localităţi aflate în carantină


Tonyist

Question

Buna ziua! 
sunt student in Bucuresti, fara domiciliu permanent in capitala, la o Universitate care inca solicita prezenta fizica a studentilor pentru stagii (medicina). Pentru a putea ajunge de la domiciliu catre spitalele din Bucuresti, trebuie sa tranzitez o localitate aflata in acest moment in carantina. Intrebarea mea pentru dumneavoastra este daca pe declaratia justificativa pe care trebuie sa o prezint organelor de control trebuie sa bifez ca si motiv al deplasarii - deplasare in interes profesional - si daca este nevoie si de o adeverinta de la Facultate in acest sens, pentru a evita orice fel de problema. Va multumesc anticipat!

Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Membru

Te va ajuta foarte mult o adeverința de la facultate. N-ar trebui sa fie o problema dacă faci o cerere motivata in acest sens la secretariat. 

 • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
 • 0

Buna ziua, 

Trebuie sa ajung la aeroport pentru a lua o persoana care soseste din alta tara si as dori sa stiu daca se poate circula Constanta - Aeroportul International Henri Coanda cu declaratie pe propria raspundere in care se bifeaza punctul "alte motive justificate". Mentionez ca voi avea la mine si biletul de avion ca dovada a deplasarii.

Multumesc!

Link to post
Share on other sites
 • 0

Bună ziua!

Sunt student într-o localitate carantinata ,fara a avea domiciliul permanent în acea localitate, și locuiesc în spațiile de cazare oferite de universitate.O data la doua săptămâni trebuie sa merg acasă pentru a asigura alimentele necesare bunicilor mei.Sunt nevoit să stau la cămin deoarece acasă nu am o conexiune buna la internet și nu pot participa la cursurile desfășurate online. Întrebarea mea este daca la întoarcerea în localitatea carantinata pot bifa pe declarația pe propria răspundere deplasare în interes profesional și să le prezint autorităților legitimația de cămin și să le spun despre problema cu conexiunea la internet?

Va mulțumesc!

Edited by Stefan123
Link to post
Share on other sites
 • 0

Buna ziua, daca locuiesc in Cta care se afla in carantina si doresc sa ajung in Bucuresti la apartamentul  inchiriat de mine, pentru o reperatie  la instalatia sanitara, pot sa fac asta in baza contractului de inchiriere?

Mai am nevoie si de alt document in afara de declaratia pe proprie raspundere si contractul de inchiriere?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.