Jump to content
POLITISTI.ro

De ce nu mai am contul de membru confirmat?


gabytzu

Recommended Posts

 • Member

Buna ziua, sunt membru din 2012, confirmat tot de atunci si acum se solicita iar confirmarea cu adresa de email ? De ce ati restrictionat accesul la membrii deja confirmati ? Eu de exemplu nu detin adresa de email politiaromana.ro si mi-se pare aiurea sa fiu conditionat ca nu detin.

Link to comment
 • Member

 

8 minute în urmă, gabytzu a scris:

Eu de exemplu nu detin adresa de email politiaromana.ro

Poți sa-ti faci. Nu e greu. 

Link to comment
 • Member

Am vazut ca nu este greu dar eu de exemplu nu am acces la internet de la birou, ce pot face in cazul asta ? Mai nou nici acces la mailul de intranet nu am,ne-am mutat sediul si pana se reface reteaua mai dureaza. Ce pot face in cazul asta ?

Link to comment
 • Moderator

Încă de la începutul anului 2020 am anunţat că începând cu data de 01 iunie 2020 doar conturile de membru care au asociată o adresă de e-mail oficială pe domeniul @politiaromana.ro vor rămâne conturi CONFIRMATE ca aparţinând unui poliţist şi implicit vor păstra posibilitatea de a accesa "Secţiunea privată a poliţiştilor". Spre exemplu, această postare, din 3 februarie 2020.

Tot de atunci până la data limită a fost afişat un Anunţ pentru toţi membri prin care erau informaţi despre faptul că cei care încă nu folosesc adresa de e-mail de serviciu, trebuie să asocieze contului de membru adresa de e-mail oficială de serviciu, dacă doresc să mai aibă contul de membru confirmat.

Nu-i nicio tragedie dacă alegi să nu mai ai cont de membru confirmat, poţi folosi celelalte secţiuni ale forumului fără probleme.

Link to comment

Fara supărare dar cei care am fost polițiști si acuma suntem pensionari ce facem o mica întrebare. Deranjam cumva daca avem prioritate de membru confirmat ?

Link to comment

Cum a ramas pentru cei din alte structuri care nu au acces la mail @politiaromana.ro.

Sa inteleg ca nu ne mai doriti pe acest forum?

Pot confirma o adresa de @igpf.ro. De ce nu ar fi valabila?

Multumesc!

Link to comment
 • Moderator

Sunt foşti poliţişti care după pensionare s-au dus şi s-au angajat prin primării pe la locali sau diverse structuri, firme, etc. Acesta este motivul pentru care am hotărât că cei pensionaţi nu vor mai avea acces în aria privată.
 

Link to comment
 • Member

@CITADELA am rezolvat, am reusit sa obtin adresa de email intr-un timp foarte scurt, nici 2 ore nu a durat din momentul solicitarii pana mi-au trimis userul si parola. 

Edited by gabytzu
 • Upvote 1
Link to comment
 • 3 weeks later...

Multumesc pentru gazduirea pe acest forum pana la introducerea regulii cu adresa de mail.

Nu mai vad rostul sa stau pe acest forum atata timp cat in momentul de fata nu mai am acces la partea privata si nu mai pot vedea nici topicurile initiate de mine.

Atata timp cat nu exista acces la partea privata noi politistii degeaba ne uitam pe acest forum.

Multumesc si va doresc succes.

Link to comment

Sunt politist, doar ca de frontiera.

Nu am acces la webmail.politiaromana.ro.

Gasiti o alta posibilitate. Am mai zis-o, pot confirma in alt fel. Trimit poza cu legitimatia, adeverinta de la munca, mail cu @igpf.ro.

Daca nu avem acces la partea privata, politistii de alte arme degeaba suntem membri pe acest forum.

Daca vreti sa fie un forum dedicat doar pentru Politia Romana, e OK doar sa spuneti acest lucru, deoarece in momentul de fata intru pe forum doar in speranta ca voi fi acceptat in comunitate.

Link to comment
 • 2 weeks later...

Salut cu respect colegiI....Spuneti-mi va rog ce solutie s-a gasit pentru cei care lucreaza in alte structuri de politie(ex. Politia de Frontiera ) ..pt cei care nu pot accesa webmail.politiaromana.ro. 

Link to comment
 • Moderator

Nu mai postaţi peste tot, e suficient acest topic.

Am ales să rămână confirmate doar conturile care au asociată o adresă de mail oficială de serviciu, de pe domeniul @politiaromana.ro, pentru că e singura modalitate care oferă garanţii reale că respectivul cont aparţine unui poliţist în activitate. Această decizie se bazează în mare parte pe politicile de securitate ale conturilor de e-mail din domeniul politiaromana.ro, care prevăd faptul că conturile de e-mail personale neutilizate timp de 3 luni sunt dezactivate în mod automat şi că perioada de valabilitate a parolei contului este de 90 de zile cu notificarea expirării în fiecare zi timp de 5 zile. Drept urmare, dacă deţinătorul contului de e-mail părăseşte structurile poliţiei ori nu mai foloseşte căsuţa poştală, aceasta va fi dezactivată şi ne oferă posibilitatea să retragem drepturile de acces pentru contul respectiv.
Nu ştim dacă aceste aspecte destul de importante sunt valabile şi pentru adresele de mail ale Poliţiei de Frontieră. Mai mult, din ce am înţeles până acum (pentru că niciun poliţist de frontieră nu a binevoit să se implice şi să clarifice aceste aspecte aici pe forum) poliţiştii de frontieră nu au posibilitatea să deţină o adresă de e-mail oficială de serviciu cu mici excepţii.

Link to comment

La Politia de Frontiera mail-urile sunt date pe fiecare regiune, inspectorat, sector, punct. Nu, personale! Iar ele pot fi confirmate de catre personalul din dispeceratul fiecarei structuri.

Link to comment

Injust sa fie acesta singurul criteriu relevant pentru a se proba calitatea de politist. Ca si in cadrul celor din Politia Romana, noi cei de la PFR avem conturi cu valabilitatea parolei de 90 zile cu notificarea expirarii contului (idem). Ca ultima solutie am oferit posibilitatea recunoasterii adresei de email @snppc.ro, daca adresele intranet ale politiei de frontiera cu mail@igpf.net nu pot fi recunoscute. In consecinta daca dorim cu desavarsire sa facem un forum al politistilor( asemenea lui Alessio Bove de la politia locala italiana http://polizia.altervista.org)va trebui sa gasim o solutie viabila si pentru cei de la Politia de Frontiera unde putem aduce si noi un aport insemnat de cunostinte la diverse neclaritati, spete,etc.

Link to comment
 • Moderator

Conturile de intranet NU funcţionează pe internet, deci nu pot fi folosite aici. Intranet-ul e o reţea privată şi închisă care nu comunică în exterior cu internetul. Referitor la mail-ul SNPPC, e o glumă, din moment ce sindicatul ăla e condus de impostori care nu mai sunt poliţişti, logic că nu oferă niciun fel de garanţie. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.