Jump to content
POLITISTI.ro

Viitorul nostru?o gaura neagra din "portocala"......


Sacalul

Recommended Posts

Nu stiu daca va atrag atentia cu acest topic,dar nu intimplator am spus "gaura neagra din portocala".Nu sunt politician si nici simpatizant a celor din opozitie, dar ceea ce urmeaza sa ni-se intample,strict ma refer la politisti,este o totala incertitudine, respectiv toti discuta ca ordinea publica si circulatia trec la primarii ceea ce cred ca se va adeverii deoarece toate zvourile care au umblat printre noi s-au confirmat.Colac peste pupaza s-a anuntat inghetare pensii si taiere tichete,adica cu alte cuvinte ne asteptam cat de curand sa taie din norma de hrana si daca criza degenereaza si din salarii.Nu vreau sa fiu pesimist dar ce ne facem?nu de alta dar vine iarna si nu am plecat in strainate sa imi fac alt viitor cu speranta ca va fi mai bine....oare care bine dupa cele mentionate mai sus????????CE SA FACEM DRAGI COLEGI?

Link to comment

si eu am lucrat in 2003 la fosta Evidenta a populatiei si atunci se auzeau cu ani in urma ca va trece la Primarii si uite ca a trecut se auzea si de Op si circulatie

ce e mai tragic ca aceste Primarii aveau posturile infiintate si blocate in asteptarea treceri fara a avea nevoie de oamenii din pOLITIE Toate se fac dupa cum se zvonea atunci.

post-1840-021851500 1313095139_thumb.jpg

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.