Jump to content
POLITISTI.ro

Alexandru Cumpănaşu - războinicul plângerilor penale


Catalin

Recommended Posts

 • Moderator

 

cumpanasu.jpeg

Am citit azi o ştire despre acest individ şi vroiam să v-o supun atenţiei, astfel că am căutat un topic aici şi am constatat cu surprindere că nu există, ci sunt doar câteva menţiuni pe topicul ministrului de interne interimar Fifor.

Dar zic că aici la rubrica "Divertisment" se cade să discutăm despre acest războinic ce va salva România cu ajutorul plângerilor penale. Pentru că din câte am observat în ultima vreme individul trăieşte cu impresia că totul se rezolvă prin depunerea unei plângeri penale. A formulat plângeri penale împotriva tuturor celor ce i-au ieşit în cale, ba mai nou am văzut că face propuneri de arestare ... să te prăpădeşti de râs, nimic altceva. Trist este că românii, recunoscuţi pentru deşteptăciunea lor nativă, pun botul şi îl văd ca pe un salvator al naţiei.

Când de fapt acest individ este un produs pur al categoriei privilegiaţilor ce conduc această ţară.

Priviţi aici mostră de impostură, plătită regeşte de la bugetul de stat:

 

 

Citat:

Extras din articolul Libertatea: Cum a obținut asociația lui Alexandru Cumpănașu un milion de lei ca să realizeze 3 broșuri în Anul Centenar: Peste 600.000 de lei pentru 50 de pagini de copy / paste din Google și Wikipedia

publicat de Maria Andrieș, Miercuri, 11 septembrie 2019, 06:50

 • În august 2018, Ministerul Culturii a organizat un concurs de proiecte dedicate Centenarului Marii Uniri.
 • Asociația pentru Implementarea Democrației (AID), condusă de Alexandru Cumpănașu, a primit în septembrie 2018 o finanțare de 1.000.000 de lei, nerambursabilă, pentru proiectul “Românismul: trecut, prezent și viitor”.
 • Din această sumă, 837.080 de lei au reprezentat drepturi de autor și drepturi conexe, încasate direct de Cumpănașu.
 • Trei tipuri de broșuri care au în total 50 de pagini, realizate de AID pentru Ministerul Culturii și dedicate Centenarului, au costat 604.800 de lei, adică 201.600 de lei fiecare.
 • Broșurile trebuiau să fie creații proprii, originale ale asociației lui Cumpănașu. În realitate, Ministerul Culturii a plătit pentru texte copiate de pe Wikipedia și de pe alte site-uri, inclusiv de pe site-ul Jandarmeriei Române.

Ca să vă lămuriţi despre ce este vorba, urmăriţi acest clip:

Cea mai tare este "argumentaţia" stimabilului, puţină atenţie vă rog!

”Sunt specialist în politică externă, pentru că am realizat emisiunea Ambasador, la Realitatea TV, și sunt calificat și ca istoric, pentru că predau la Colegiul Național de Apărare și am fost activist civic zeci de ani. Cine ar putea ști mai bine decât mine cum era societatea civilă la 1918?”.

Deci practic dacă apari la tv devii brusc specialist în domeniul ce se discută acolo :))

 • Upvote 2
Link to comment

Partea proasta este ca cea mai mare sustinere o primeste din partea Ministerului de Interne.

Voila!

Capture.PNG.c3b7b2cf5e37e2b454592452bb428825.PNG

Jandarmeria a secretizat datele despre protecţia lui Alexandru Cumpănaşu. Tipul maşinii şi numărul paznicilor sunt informaţii clasificate

Jandarmeria nu a dorit să precizeze ce autoturism i-a pus la dispoziţie lui Cumpănaşu pentru protecţie, câţi oameni îl păzesc şi ce pregătire au aceştia, toate aceste informaţii fiind secrete, divulgarea lor „putând pune în pericol persoana protejată precum şi efectivele care execute misiunea”, potrivit răspunsului oficial al Jandarmeriei, la întrebarea Europei Libere.

Instituţia din subordinea Ministerului de Interne susţine că protecţia acordată lui Alexandru Cumpănaşu, candidat la preşedinţia României şi făcut celebru de televiziuni în contextul crimelor de la Caracal, a fost dispusă începând cu data de 3 august 2019, după acceptul şefului Jandarmeriei şi al ministrului de Interne.

Jandarmeria susţine că măsurile de protecţie temporară au fost dispuse potrivit Legii 550, din 2004, privind organizarea şi funcţionarea instituţiei, care arată că, „la solicitarea persoanelor fizice sau juridice, în situaţii care nu suferă amânare, la propunerea inspectorului general, ministrul administraţiei şi internelor poate aproba asigurarea temporară a protecţiei unei personae, obiective, bunuri, valori şi transporturi speciale, altele decât cele stabilite prin hotărâre a Guvernului, în condiţiile legii”.

Potrivit spuselor lui Cumpănașu, el a cerut protecție după ce ar fi primit o serie de amenințări de la un fost asociat al lui Gheorghe Dincă, cel care a mărturisit că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. După aceste amenințări, candidatul la președinție a făcut o plângere la Parchetul General și i-ar fi scris ministrului de Interne. Surse din sistem au declarat pentru Radio Europa Liberă că măsura luată de Jandarmerie și de ministrul Fifor este disproporționată. ”De astfel de pază beneficiaază, de regulă, magistrații când au semnale și indicii că urmează să se întâmple ceva rău. Cumpănașu o fi primit niște telefoane de la oltenii lui cu care se ceartă pe acolo. Dacă cineva îl șantajează sau amenință, procurorul e obligat să ia măsuri față de agresor prin ordin de restricție sau prin reținere. Dar astea se fac numai în cadrul unui proceduri penale. Articolul de lege invocat de Jandarmerie nu cred că i se aplică. Dacă vă dă unul telefon și vă înjură de mamă cereți protecție de la Poliției și primiți pază și transport ? Din punctul meu de vedere, în acest caz, abuzul este al Jandarmeriei și al MAI, nu al lui Cumpănașu. El poate să depună mii de cereri”, ne-a declarat sursa citată.

La data de 3 august, împuternicit ca inspector general al Jandarmeriei era Cătălin Ionuţ Sindile, cel care era la conducerea instituţiei pe 10 august 2018, data protestului reprimat violent de forţele de ordine. Sindile a fost schimbat din funcţie la două zile de la data semnării ordinului de protecţie pentru Cumpănaşu. Documentul a fost avizat şi de ministrul de Interne, Mihai Fifor, ales senator în două rânduri pe listele PSD din Dolj şi Arad. Fifor era de cinci zile la conducerea ministerului când a semnat pentru protecţia lui Cumpănaşu.

Jandarmeria mai arată, în răspunsul la o cererea formulată de Radio Europa Liberă, în baza legii privind liberul acces la informaţiile publice, că „referitor la tipul autoturismului folosit în cadrul misiunii de protecţie, a numărului de efective folosite, precum şi a funcţiilor celor care execută misiunea, vă comunicăm faptul că aceste informaţii fac parte din categoria informaţiilor clasificate, nedestinate publicităţii, divulgarea lor putând pune în pericol persoana protejată precum şi efectivele care execută misiunea”.

Cumpănașu, un personaj apropiat de PSD, care a gestionat de-a lungul timpului mai multe ONG-uri finanțate de stat, susține că ar fi fost amenințat de persoane necunoscute, în urma criticilor pe care le-a lansat în intervențiile sale televizate, prezentate neostoit de câteva posturi. El a cerut protecție și i s-a acordat. Din partea lui Mihai Fifor, ministru interimar al Internelor, care a spus că protecția i-a fost acordată respectându-se legea. Cumpănașu a mai avut tratament special și din partea Ministerului Sănătății. A cerut raport detaliat al INML privind analizele ADN și antropologice în cazul nepoatei sale de văr, Alexandra Măceșanu, l-a primit. Direct de la minsitrul Sănătății, Sorina Pintea.

Din răspunsul Jandarmeriei aflăm că abia după trei săptămâni de când i se asigura protecția din bani publici, Cumpănașu a făcut public acest fapgt. Practic, la o săptămână de la momentul când a devenit publică dispariția Alexandrei Măceșanu, Ministerul de Interne a considerat că Alexandru Cumpănașu avea nevoie și avea dreptul la gardă de corp. Cazul a izbucnit vineri, 26 iulie, Cumpănașu a avut gardă oficială de la Jandarmerie, aprobată de ministru, sâmbătă, 3 august.

În declarația sa, de la finalul lunii august, Cumpănașu a recunoscut că a cerut Ministerului de Interne ajutorul deoarece, potrivit celui care se recomandă unchiul Alexandrei Măceşanu, „clanurile mafiote” l-au ameninţat pe el şi pe familia sa, iar în urma discuţiilor cu conducerea MAI, jandarmii îi vor asigura paza, deoarece în Poliţie nu are încredere.

„Tot felul de cretinoizi din mass-media care deja începe să funcționeze la banii mafiei se întreabă de ce jandarmii îmi oferă mie protecție. Știți ce înseamnă să treci prin așa ceva? (...) Tu nu mai exiști. Am acceptat pentru copiii mei. A dispărut orice viață de familie, trebuie să anunți mereu unde te duci și ce faci”, spune Cumpănașu mesaj video pe facebook, înțesat de invective la adresa presei care critica măsura Internelor și se întreba cât costă paza lui. Presa a aflat că este păzit de Jandarmerie şi că Ministerul de Interne i-a pus la dispoziţie pentru deplasări un autoturism VW Touareg.

Potrivit presei, Cumpănașu este păzit de o gardă de corp din Brigada specială de intervenție a Jandarmeriei.

Alexandra Măceșanu este una dintre victimele lui Gheorghe Dincă în cazul crimelor din Caracal. Alexandra avea vârsta de 15 ani şi locuia în comuna Dobrosloveni, județul Olt.Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, a declarat procurorilor că a ucis-o pe 26 iulie, iar INML a anunțat că rămășițele osoase din curtea lui Dincă sunt ale Alexandrei.

cumpanasu.jpeg.a829a4c01b5f81787e4b1335d0394e21.jpeg cumpanasu2.jpg.8a930bf59f830adac51c2b6175856675.jpg

 • Upvote 2
Link to comment
 • Moderator

Nu e o noutate că Ministerul de Interne îi pupă în partea dorsală pe acest domn Cumpănaşu de mai bine de 14 ani. În baza unor protocoale de colaborare semnate între ONG-ul său "Asociaţia pentru inplementarea democraţiei" cu MAI-ul, beneficiază încă din anul 2005 de spaţii de lucru/birouri în sediul MAI, calculatoare, imprimante, internet, telefonie fixă şi mobilă, autovehicul din dotare şi combustibil, precum posibilitatea să posteze pe paginile web ale MAI, toate aceste bunuri şi servicii fiind asigurate de către MAI din resurse proprii, în numele reformării instituţiei şi combaterii corupţiei din minister. Mai mult, în această perioadă prin intermediul ONG-urilor pe care le păstoreşte a primit finanţare prin intermediul unor aşa-zis proiecte desfăşurate în parteneriat cu MAI-ul, miloane de euro tocmai pentru reformarea ministerului. Iar în prezent tot el se plânge şi acuză peste tot că instituţia nu este reformată, că e coruptă şi aşa mai departe, când tocmai el a primit bani să se ocupe de aceste "probleme". 

 • Upvote 2
Link to comment
 • Moderator
Citat:

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa guvernamentală! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

joi, 12 septembrie 2019

cumpanasu-sotia-baltag.png

Uniți în hoție: domnul și doamna Cumpănașu

Escrocheria pusă la cale de Alexandru Cumpănașu, anul trecut, împreună cu șefii Ministerului Culturii este scandaloasă, dar are și o dimensiune ridicolă. Impostorul a sifonat un milion de lei din banii publici, i-a adus în ONG-ul său, de unde și i-a tras în contul personal prin semnătura soției sale, căreia tot el îi dăduse drept de semnătură în ONG!

Din milionul de lei plătit de Ministerul Culturii în perioada septembrie – noiembrie 2018, pentru editarea a trei broșurele cu tiraj misterios, 837.080 de lei (178.000 de euro) au intract în buzunarul lui Cumpănașu, ca drepturi de autor. Opera sa a constat în trei broșurele, de 15, 17 și respectiv 18 pagini, considerate „opere”, dezvăluie Libertatea.

Mai mult: cele 50 de pagini nu conțin informații originale, ci luate copy-paste de pe Wikipedia sau de pe alte site-uri.

Contractul scandalos dintre Asociația pentru Implementarea Democrației (AID) și Ministerul Culturii a fost semnat pe 6 septembrie 2018. În aceeași zi a fost semnat și contractul de cesiune a drepturilor de autor dintre AID (asociația lui Cumpănașu) și persoana fizică Alexandru Cumpănașu. Adică, dintre Cumpănașu și Cumpănașu!

Formal, AID a fost reprezentată de Simona-Gabriela Baltag, ale cărei atribuții în cadrul ONG-ului sunt neclare.

Cu milionul de lei de la Ministerul Culturii deja amanetat „pe persoană juridică” (AIG), garantat prin combinații politice cu PSD, Cumpănașu început deja „negocierile” cu propriul ONG. Halucinant!

Simona Baltag-CumpănașuPrintr-o adresă din 4 septembrie 2018, Alexandru Cumpănașu, în calitate de persoană fizică, s-a adresat propriei asociații, cerând mai mulți bani pentru broșuri: „Stimată Doamnă Baltag, vă comunic faptul că onorariul pe care îl solicit pentru realizarea operelor este în cuantum de 660.000 lei”, respectiv câte 220.000 pentru fiecare dintre cele trei broșuri.

Atenție, însă: „Stimata Doamnă Baltag” este Simona-Gabriela Baltag, soția lui Cumpănașu!

După „negociere”, Simona Baltag și-a „convins” soțul să mai lase din preț: „S-a convenit ca domnul Cumpănașu Alexandru să realizeze cele 3 opere pentru o remunerație în cuantum de 604.800 lei, respectiv 201.600 lei pentru fiecare operă în parte”.

Finalmente, după alte runde de „negocieri”, desfășurate în celălalt dormitor al domiciliului conjugal, „Stimata Doamnă Baltag”, alias doamna Cumpănașu, a fost de acord să-i dea lui Cumpănașu, din contul ONG-ului lui Cumpănașu, o sumă mult mai mare: 837.080 de lei.

„Stimata Doamnă Baltag”, acuala soție a lui Cumpănașu, a fost consilier ultimilot trei prim-miniștri ai PSD: Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și Viorica Dăncilă. În ianuarie 2018, ea a plecat de la Guvern pentru a fi secretar general al celuilalt ONG înființat de Cumpănașu pentru jefuirea banilor publici, Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR).

În septembrie 2018, când – în calitate de „Stimata Doamnă Baltag” – a semnat în numele AID, soția lui Cumpănașu era secretar general al CNMR. Lucra pe două fronturi, carevasăzică. Și cu un singur scop: să vină bani în casă! Că doar nu degeaba a lucrat la Guvern, sub trei prim-miniștri PSD-iști…

SURSĂ: ZIARISTII.COM

Inclusiv ziariştii îl catalochează pe domnu' Cumpănaşu drept IMPOSTOR. 😶

Link to comment
 • Active member

Încearcă să-i spui asta pe pagina lui sau prin alte cai ca începe cu injurii și dracuieli și o scoate pe nepoata lui în fata. Cel mai abject personaj din ultima perioada. 

Link to comment
 • Moderator

Din păcate nu este singurul impostor de acest gen. A apărut şi concurenţa

Priviţi aici un alt specimen, Cataramă, un alt candidat electoral fără scrupule. Oferă recompensă pentru găsirea victimelor de la Caracal.

Capture.PNG

Ar fi frumos să verifice el personal toate "informaţiile" furnizate de toţi manipulaţii şi naivii ce stau cu ochii cât cepele în tv şi cred toate aberaţiile şi tâmpeniile debitate de fel şi fel de rataţi ai societăţii ce pozează în anchetatori/judecători televizaţi.

Auzi la acest individ, nu i-au fost prezentate lui sau televiziunilor, DOVEZI DINCOLO DE ORICE ÎNDOIALĂ!!!  Ba mai mult, instituţiile statului care anchetează nu ţin cont de "OPINIA PUBLICĂ". Deci bag de seamă că opinia publică se rezumă la ce debitează nişte proşti făcuţi grămadă prin studiourile tv. Practic urmărirea penală a devenit publică şi judecata trebuie făcută la televizor în viziunile acestui individ.

Şi evident că a fost imediat contactat de televiziuni, că doar se cade să explice care este treaba cu această recompensă pe care o oferă. Priviţi:

Capture.PNG

Eu aş propune procurorilor să decline domnule dosarul ăla televiziunilor de ştiri. Să-l rezolve cei de acolo, aşa cum trebuie.

Link to comment
 • Member

O demonstrație ciudată, teoretic dedicată Alexandrei Măceșanu, a avut loc ieri în fața Ministerului de Interne.

Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, i-a chemat pe bucureșteni la un protest în ziua în care adolescenta ar fi împlinit 16 ani.

Manifestarea nu a fost însă despre Alexandra, ci despre unchiul care susține că vrea să candideze la președinție. Cei 50 de participanți au purtat tricouri cu chipul acestuia, s-au fotografiat fericiți alături de el și au semnat pentru candidatura sa.

Totul a culminat cu momentul în care Alexandru Cumpănașu a declarat că fata este în viață şi le-a cerut oamenilor să-i cânte "La mulți ani".

Sursa https://m.digi24.ro/stiri/gestul-revoltator-al-lui-alexandru-cumpanasu-in-ziua-in-care-alexandra-macesanu-ar-fi-implinit-16-ani-1187384

E fără scrupule omul asta...jalnic

Link to comment
 • Moderator

Eu personal cred că este un criminal în serie, adică un criminal care are la activ mai mult de o victimă. Majoritatea dacă nu chiar toţi criminalii în serie cunoscuţi, ce au avut ca şi motivaţie obsesia sexuală, despre care am citit eu, nu au avut complici. Criminalii în serie nu au complici, pentru că mobilul lor este unul mult prea personal. Mulţi dintre ei sunt de fapt conştienţi că au o problemă, din acest motiv sunt în mi toate cazurile nişte persoane retrase. Iar individul de la Caracal se încadrează destul de bine pe acest tipar, chiar dacă proştii din studiourile tv nu vor să vadă aceast lucru.

Mai mult decât atât, un astfel de individ nu este ceea ce le trebuie traficanţilor sau proxeneţilor. Este logic că proxeneţii/traficanţii ăia nu-şi racolează ca soldat pe unul care să le omoare "marfa". Pentru ei fetele sunt o marfă, o sursă de venit, iar un astfel de individ doar le-ar pune beţe-n roate în exploatarea sursei de venit. În plus, apartenenţa unui astfel de individ la o astfel de reţea va atrage atenţia şi le va aduce pe cap anchete şi verificări amănunţite, ceea ce nu poate fi ceva bun pentru proxeneţi/traficanţi. 

Din ce am văzut eu până în prezent, aşa din afară, nu există niciun indiciu serios care să ducă la confirmrea unei astfel de ipoteze a apartenenţei la o reţea de trafic de persoane.

 • Upvote 5
Link to comment
 • Moderator

Pentru că încearcă din răsputeri să acopere faptul că în cazul primei fete dispărute DIICOT-ul a avut un dosar în traistă, în care nu au reuşit să găsească autorul sau dacă l-au identificat îl aveau sub atenţie/supraveghere, timp în care ăsta a comis un omor. Ceea ce nu ar da deloc bine. 

Din acest motiv le şi convin de minune scenariile şi aberaţiile ce se vehiculează pe la televizor. Practic scenariile vehiculate le justifică competenţa în acest dosar. Ei verifică domnule toate pistele, legături, chestii socoteli, ce s-o mai dăm de gard, muncă extrem de calificată ... cooperare internaţională cu italienii, americanii, filme artistice transpunse în realitate. Abureală!

Pot să pun pariu că va fi trimis în judecată doar pentru omor (viol, lipsire de libertate) şi vor disjunge pe trafic.

 • Upvote 3
Link to comment
 • Active member

Si sa nu uitam ca metoda "loverboy" e mai eficienta și fără atâtea bătăi de cap. Hai sa fim serioși! Dacă ar fi cineva proxenet, ar lucra cu un nebun cu acte în regula ca Dincă sau ar avea câțiva băieți cu vrăjeală și papagal sa prosteasca fetele? 

Dar ideea ca Dincă e doar un criminal nu-i convine unuia precum Cumpănașu. Pai el cu ce mai apare la tv? Cum mai spune de incompetenta statului și infracționalitatea transfrontaliera și cum vine el sa ne salveze candidând la președinție? 

 

Link to comment
 • Moderator

Corect. Şi nu doar Cumpănaşu este cel căruia nu-i cade bine ca Dincă să fie doar un criminal. Mai sunt şi alţii numai că interesele diferă.

Ziariştii nu sunt departe de Cumpănaşu, în cazul lor este deja o politică de ani de zile conform căreia orice s-ar întâmpla în ţara asta, de vină este statul, de vină sunt AUTORITĂŢILE. Mass-media românească a devenit de ani buni HATER-ul AUTORITĂŢLOR, indiferent de ce s-ar întâmpla. Iar în acest caz au găsit o temă de dezbatere pentru a atrage audienţa, respectiv "legăturile din autorităţi şi reţelele de traficaţi/proxeneţi" Au luat acest rahat în gură şi îl mestecă zi de zi, că doar dă bine la prostime şi aduce rating.

Aştept să văd dovedită vreo legătură între autorităţile din Caracal şi reţeaua aia de traficanţi din Caracal, despre care ziariştii vorbesc ca şi cum existenţa ei ar fi deja dovedită.
Tare îmi este teamă că nu o să vedem nicio trimitere în judecată a vreunui presupus proxenet ori traficant de carne vine din Carcal. Dar ce mai contează ... important este că s-a stabilit existenţa unei  astfel de reţele în studiourile tv de către fel şi fel de rataţi.

Link to comment
 • Moderator

Cumpănaşu s-a îmbrăcat în cioban şi a mânuit ameninţător un buzdugan de jucărie și un făcăleț.
Clanurile sunt terifiate de armele unchiulețului

Capture.PNG

Citat:

Cel mai îndurerat dintre numeroșii aspiranți la somnul dulce al Cotrocenilor, Alexandru Cumpănașu, un oengist de prin Caracal care vinde cu sute de mii de euro statului român broșurici plagiate, a demonstrat, zilele astea, că este doar un măscărici ridicol cu disponibilități uriașe de a călca în picioare memoria unei ființe nevinovate și de a specula, fără scrupule, emoția produsă în rândul oamenilor simplii de moartea dramatică a copilei.

Week-endul trecut, la Iași, nu doar și-a luat consoarta la dans, țopăind grotesc pe o melodia populară săltăreață și prinzându-se apoi într-o horă de bâlci alături de mai mulți pensionari, ci a colindat năuc prin Parcul Copou, mimând afecțiunea și preocuparea față de susținătorii săi, în fapt persoane speriate și impresionate de crimele din Caracal cărora le-a băgat sub nas, fără jenă, lista de semnături pentru prezidențiale.

Mai multe imagini publicate chiar pe grupul de Facebook care îi susține candidatura și așa zisa luptă cu clanurile (Luptăm alături de Cumpănașu) – grup administrat însă chiar de unchileț - îl arată în ipostaze și mai ridicole decât cea de mare fâțâitor din popou: cioban dac înarmat cu un buzdugan cu țepi de jucărie și un făcăleț. Clanurile sunt cu siguranță foarte speriate la ora asta, iar eterna lor cârdășie cu instituțiile statului este grav amenințată de mânuitorul de buzdugan care, seara trecută, a aterizat în emisiune la Ionuț Cristache, TVR, dar calificat la fostul loc de muncă – Antena 3, pentru a-și exprima (puțin) nemulțumirea față de modul în care decurge ancheta în cazul crimelor de la Caracal și de a face (multă) campanie propriei persoane

sursa: www.podul.ro

 

Link to comment
 • Moderator

Lucrurile în ceea cazul acestei sperietori a clanurilor mafiote devin din ce în ce mai interesante :))

Să te prăpădeşti de râs, nimic altceva. În cazul acestui individ, IMPOSTURA a atins un nivel greu de imaginat pentru cineva sănătos la cap.

Domnul "mor cu ei de gât!" a recunoscut, mai greu şi cu jumătate de gură, că nu are studii superioare. În schimb este un mare secret în privinţa CV-ului domniei sale, este pur şi simplu de negăsit, nu poate fi făcut public ... oare nu cumva să conţină ceva date ce ar putea duce la vulnerabilizaea siguranţei naţionale? Eu zic să fie depus ori să-l preia jandarmeria, domnule şi să-l păzească aşa cum trebuie :))

Priviţi aici cum a recunoscut în direct că nu are o diplomă de licenţă. Dar spre deosebire de proştii din ţară, domnia sa face un master în Elveţia deşi nu are diplomă de licenţă.

Iar pentru ca tacâmul să fie complet şi IMPOSTURA ridicată la grad de artă, stimabilul a predat cursuri pe la diferite colegii şi facultăţi. :shock:

Cu siguranţă aţi auzit de Universitatea aia pe care o găseşti în CV-ul majorităţii politicienilor. Este vb de SNSPA alias Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

IMPOSTORUL a predat pe-acolo în calitate de, ţineţi-vă bine, atenţie: EXPERT.

Capture.PNG

Citat:

Precizări legate de activitatea lui Alexandru Cumpănașu la SNSPA

Având în vedere discuţiile din spaţiul public referitoare la activitatea desfășurată de Alexandru Cumpănașu la SNSPA, facem următoarele precizări:

Alexandru Cumpănașu nu a fost cadru didactic titular și nici profesor asociat al SNSPA. Veniturile menționate în declarația de avere au fost obținute de Alexandru Cumpănașu în calitate de expert în cadrul proiectului „Consolidarea cadrului pentru creșterea calității serviciilor publice și sprijinirea dezvoltării la nivel local” (SIPOCA 9), implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Direcția pentru Descentralizarea Administrației Publice, în parteneriat cu SNSPA.

În cadrul acestui proiect, și-au desfășurat activitatea aproximativ 180 de experți.

Comments are closed.

Ba mai mult am văzut prin presă că acest IMPOSTOR ar fi predat şi pe la Colegiul MAI
Multă sănătate le transmit deştepţilor de acolo de sus, din ministerul ăsta de doi lei, tuturor celor pe care acest impostor penibil i-a prostit cum a dorit. Şi le mai transmit ceva, această apropiere a lui Cumpănaşu de aparatul cetral al MAI dovedeşte încă o dată zicala conform căreia: că cine se aseamănă, se-adună.

 • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.