Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Probleme privind pierderea unui telefon mobil

Kosmin123456

Question

SALUT....AM SI EU O INTREBARE LA CARE AS DORI RASPUNSUL....VA ROG MULT....de la cineva care se pricepe

joi am fost la fotbal...am jucat....si akolo a aparatul un baiat pe care il cunosteam doar din vedere....cand a plecat a uitat telefonul pe teren....dupa inka vreo 10 min dupa ce a plecat el...si noi neam plictisit si ne pregateam sa plecam...cand am atins cu piciorul telefonul lui...lam luat si lam pun undeva bine...cu scopul...sa il iau mai tarziu....noaptea la 12 jum daca nu mai tarziu...am fost si l-am luat....a doua zi baiatul ala a inceput sa ne sune pe toti care eram pe teren....k i lam luat....eu iam zis k nu iam vazut telefonul.....

DACA CUMVA SE DUCE LA POLITIE....MI SE POATE FACE CEVA?? EU NU I-AM FURAT NIMIC....DIN MOMENT CE L-A UIATAT...SI TELEFONUL ERA AKOLO...CE PUTEAM SA FAC?? SA IL IAU SAU SA IL LAS AKOLO??? ASTEPT SI EU UN RASPUNS...CE MI SE POATE INTAMPLA....TINAND CONT K SUNT SI MAJOR

• Downvote 7

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0

un cetatean responsabil si cu bun simt, il lua, intreba prietenii "bai care il stiti pe asta ca si'a uitat telefonul".. sau se ducea la cea mai apropiata sectie de politie unde il preda.

Edited by Kayne
  • 0

Da. Ai comis infractiunea de insusirea bunului gasit, fapta prevazuta si pedepsita de art. 216 din Cod Penal

Fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun gasit autoritaţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al sau, se pedepseşte cu închisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda. Sfatul meu, avand in vedere ca nu a trecut termenul de 10 zile, sa predai telefonul celei mai apropiate sectii de politie, pentru a inlatura caracterul penal al faptei.

• 0

Din postul tau nu se intelege, in sine, vreo tentativa de restituire.

In orice caz, daca e adevarat ce spui tu, nu mai conteaza ca nu ai predat telefonul unei sectii sau ca nu te-ai simtit sa il dai pe moment. Cel mai bine ar fii sa-i explici omului de la cap la coada ce s-a intamplat si sa o scoateti la o intelegere.

• 0

Eh, tinand cont ca e tanar inca mai are timp sa se dezbare de obiceiurile astea "magnetice", altminteri va avea posibilitatea sa probeze, de-a lungul vietii, hainele aste cu dungi pe verticala.

Edited by SandoKhan
  • 0
  • Moderator

Kosmin123456, IP-ul tau deja a fost identificat, s-a stabilit unde se afla domiciliul tau si cine esti, a fost inregistrat un dosar penal pe numele tau si luni dimineata la prima ora te vei trezi cu mascatii peste tine. Inca mai ai timp sa mergi si sa predai telefonul la sectia de politie in raza caruia a fost "gasit" sau il poti suna chiar tu pe proprietar pentru a-l restitui.

Succesuri! :ph34r:

• Upvote 4
  • Downvote 1
  • 0

sau fugi din tara ............... .:lol:

ps- nu-i dracu asa negru.

Edited by serioussam
  • 0
  • Moderator

@DANPIN, nu cred ca toți utilizatorii acestui forum au ințeles "bășcălia" mesajului tău și s-ar putea să-l ia în serios... :naughty: Poate chiar au și returnat ceea ce nu le aparținea... :ner: