Jump to content
POLITISTI.ro

Contestare fisa medicala


gabidumi

Recommended Posts

Salut tocmai ce am fost azi la IPJ pentru fisa medicala si singura problema este ca am BMI-ul de 31 si trebuie sa fie sub 30, au spus ca pot face o contestatie in 10 zile de astazi pentru a reface vizita medicala si sa slabesc pana atunci 3 kg sa ma incadrez la greutate, intrebarea mea este unde pot face aceasta contestatie?

Link to comment

Pai dacă ai fost azi la ipj și ți s-a spus ca ai o problema medicala dar poți sa faci contestație de ce nu i-ai întrebat pe cei de acolo unde poți sa contești rezultatul și astfel nu ai m-ai fi fost nevoit sa ne întrebi pe noi aceasta fiind o problema care tine de fiecare centru medical județean al MAI ce se ocupa de fisele medicale ale candidaților pentru școlile de politie ori pentru Facultatea de politie. Ai înțeles ceva? Cam asa te exprimi tu!

Învață sa te exprimi corect în limba romana și folosește semnele de punctuație. Fii concis în ceea ce spui și nu încerca să cuprinzi într-o fraza tot ceea ce vrei sa spui. Aceste lucruri te vor ajuta pe viitor, mai ales dacă vrei sa ajungi polițist. Vei fi nevoit sa întocmește diferite documente în care exprimarea este foarte importanta.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.