Jump to content
POLITISTI.ro

Farid

Candidarea pe locurile pentru minoritati!

Postare recomandată

Farid

Buna seara,

Imi puteti spune care este procedura de inscriere la scolile de politie pe locurile oferite minoritatilor? Fac parte din minoritatea turca din Romania. O alta intrebare pe care doresc sa o adresez este daca se poate beneficia de un regim alimentar special in cadrul scolii. De exemplu, din pricina religiei nu pot consuma carne de porc, exista posibilitatea de a ti se oferi altceva?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Această publicitate este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

BGeorge

În cazul candidaţilor înscriși pe locuri distincte (romi, maghiari, alte minorităţi naţionale etc.), dosarul de recrutare va conține, suplimentar, şi documentele, în original, care atestă îndeplinirea condiţiilor de participare pe aceste locuri, solicitate prin Dispoziţia-cadru a directorului general al D.G.M.R.U. de organizare şi desfăşurare a recrutării şi selecţiei candidaţilor pentru instituţiile de învăţământ care asigură formarea profesională a personalului necesar M.A.I. – 2017 şi Dispoziţia anuală a directorului general al D.G.M.R.U. care stabileşte aspectele procedurale cu privire la recrutarea candidaţilor pentru instituţiile de învăţământ – 2018.

 

Cat despre regimul alimentar special, nu știu ce să zic, după ce ești admis trebuie să faci un raport în privința asta iar directorul școlii va decide.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
CITADELA

Farid, nu as vrea sa mi-o iei in nume de rau, dar ce facem cu vegetarienii, rovegan, evreii (mancare cusher) etc!?

Oricum alimentatia este (inca, din nefericire) calculata in functie de numarul de calorii (3000-4000 zilnic), iar carnea de porc are concentratie calorica superioara carnii de vita sau oaie! Adica institutia va trebui, cel putin teoretic, sa cheltuie mai multi bani cu dieta bazata pe carne de oaie sau vita.

In fine, important este sa iei examenul, apoi chestiunile de dieta sunt secundare. Oricum, nu ai fi primul etnic turc care trece prin scoala de politie! Eu am 4 colegi si au supravietuit toti!

Bafta!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

×

Informaţii importante

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii în Politica de confidenţialitate.