Jump to content
POLITISTI.ro

Candidarea pe locurile pentru minoritati!


Farid

Recommended Posts

Buna seara,

Imi puteti spune care este procedura de inscriere la scolile de politie pe locurile oferite minoritatilor? Fac parte din minoritatea turca din Romania. O alta intrebare pe care doresc sa o adresez este daca se poate beneficia de un regim alimentar special in cadrul scolii. De exemplu, din pricina religiei nu pot consuma carne de porc, exista posibilitatea de a ti se oferi altceva?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Link to comment
  • 3 weeks later...
  • Member

În cazul candidaţilor înscriși pe locuri distincte (romi, maghiari, alte minorităţi naţionale etc.), dosarul de recrutare va conține, suplimentar, şi documentele, în original, care atestă îndeplinirea condiţiilor de participare pe aceste locuri, solicitate prin Dispoziţia-cadru a directorului general al D.G.M.R.U. de organizare şi desfăşurare a recrutării şi selecţiei candidaţilor pentru instituţiile de învăţământ care asigură formarea profesională a personalului necesar M.A.I. – 2017 şi Dispoziţia anuală a directorului general al D.G.M.R.U. care stabileşte aspectele procedurale cu privire la recrutarea candidaţilor pentru instituţiile de învăţământ – 2018.

 

Cat despre regimul alimentar special, nu știu ce să zic, după ce ești admis trebuie să faci un raport în privința asta iar directorul școlii va decide.

Link to comment
  • Moderator

Farid, nu as vrea sa mi-o iei in nume de rau, dar ce facem cu vegetarienii, rovegan, evreii (mancare cusher) etc!?

Oricum alimentatia este (inca, din nefericire) calculata in functie de numarul de calorii (3000-4000 zilnic), iar carnea de porc are concentratie calorica superioara carnii de vita sau oaie! Adica institutia va trebui, cel putin teoretic, sa cheltuie mai multi bani cu dieta bazata pe carne de oaie sau vita.

In fine, important este sa iei examenul, apoi chestiunile de dieta sunt secundare. Oricum, nu ai fi primul etnic turc care trece prin scoala de politie! Eu am 4 colegi si au supravietuit toti!

Bafta!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.