Jump to content
POLITISTI.ro

Informații sesiunea ianuarie 2019


Maddy22

Recommended Posts

Bună seara. O să incep prin a spune că îmi doresc enorm să intru în acest sistem pentru că îmi place mult această meserie. Mă pregătesc intens pentru următoarea admitere, aș avea cateva întrebari. Sper să nu deranjez.

1. Acum să nu râdeți, încerc doar să îmi fac o idee. Credeți că va fi concurență mai mare decât precedenta în sesiunea din iarnă?   

2. Am înțeles cumva că promoțiile acestea ar face cursurile în Slatina. Este adevărat?  

Acestea sunt nelămuririle mele. Eventual, dacă aveți un sfat cu privire la modalitatea voastră de a învăța. Vă mulțumesc.

Link to comment

Salutare . Am decis ca in luna ianuarie să susțin admiterea la Câmpina. Mă bucur că am oportunitatea de a cunoaște, posibilii, noi colegi.  Ca să incerc să iți răspund la prima intrebare, este posibil ca cifra să se invârtă in jurul aceluiași număr. Nu este de speriat numărul mare din vară, deoarece lumea era mai liberă. La a doua intrebare nu am nici cea mai mică idee.

Am să las și eu o intrebare, până când incep inscrierile și mă voi informa cel mai sigur de la IPJ.

Este posibil ca eu să imi depun dosarul la alt IPJ, decât cel din care imi am reședința ? Vreau să spun că stau in chitrie in alt județ și m-ar interesa să știu dacă il pot depune,  cu specificația că nu am viză de flotant.

Link to comment
  • 3 weeks later...
  • Member

Conform regulementului de admitere, cererea de inscriere se depune la IPJ-ul pe raza căruia ai domiciliul sau reședința.

„Cererile de înscriere ale candidaţilor pentru concursul de admitere, sesiunea ianuarie 2019, se depun la unităţile de recrutare, respectiv Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratelor Judeţene de Poliţie / Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti pe raza cărora domiciliază„

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.