Jump to content
POLITISTI.ro

Indemnizație de instalare polițiști din sursa externa


csikirobert

Recommended Posts

  • Member

Buna ziua,

Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie sau daca s-a mai discutat.

Sunt încadrat din sursa externă in iulie 2017 si vreau sa stiu daca trebuia sa primesc acea indemnizație de instalare in functie după ce am terminat cursurile la campina. Mentionez ca ni s-a spus că cei încadrați direct nu beneficiază, însă în textul de lege nu am gasit asa ceva.

Multumesc!

  • Downvote 4
Link to comment
  • Member

Nu beneficiezi de acea prima de instalare pentru ca n-ai absolvit o institutie de invatamant a MAI ci ai urmat un curs de pregatire la scoala de politie.

Legea cadru 284/2010

(6) La absolvirea instituţiilor de învăţământ militar, elevii şi studenţii militari cărora li se acordă grade de ofiţeri, maiştri militari sau subofiţeri ori cei care au obţinut asemenea grade pe timpul şcolarizării au dreptul, la prezentarea la unităţi, la o indemnizaţie de instalare egală cu solda funcţiei de bază stabilită pentru funcţiile în care au fost numiţi şi la decontarea cheltuielilor de transport pentru ei, membrii de familie şi gospodăria lor.

Si apropo, dpmdv dai dovada de un tupeu extraordinar sa mai ceri prima de instalare pentru ca ati stat 3 luni amarate, 3 luni in care v-ati plans ca niste fetite de conditiile din scoala, de faptul ca orele de sport se intersecteaza cu celelalte cursuri si ca faceti duș la comun, in care ati primit salariu, nu solda ca elevii, si nu va interesat de notele primite pentru ca oricum stiati ca va intoarceti acasa. 

Daca ai fi petrecut mai mult timp prin scoala ai fi stiut sa cauti si sa intelegi ce vrea sa spuna legiuitorul cand iti acorda anumite drepturi prin lege.

Dar deh...Oportunisti pana la capat, ăștia sunteti! Vreti totul mură-n gura.

Edited by BGeorge
  • Upvote 6
Link to comment

csikirobert , după ce ca ai intrat pe usa din dos in Poliția Romană, mai ești si lipsit de bun simt. Omul ți-a dat un răspuns si, chiar dacă nu îți convine, trebuie sa ii spui mulțumesc.

3 luni de cursuri nu sunt sinonime cu absolvirea unei scoli sau Facultati de politie!

Dacă te deranjează atitudinea polițiștilor cu școala, caută alt site.

Link to comment
  • Member

@csikirobert ar trebui sa deschizi acțiune pe motivul discriminării. Nu este normal ca polițiștii cu școală sa beneficieze și tu nu.

Glumeam. Nu poate fi discriminare pentru situații distincte. Adică unii au școala. 

Spuneai de colegul @BGeorge că este frustrat. Frustrat ești tu, că ceri drepturi care nu ți se adresează. Ca să extrapolez, este ca și cum te-ai înscrie la liceu direct in anul 4 dar soliciți foaie matricolă pe toți anii.

Ar trebui sa beneficiați de o primă de instalare. De instalarea softului care sa vă implementeze cunoștințele, pe care le-a dobândit un absolvent de școală de poliție și de care aveți nevoie pentru a fi polițiști și nu asistenți de polițiști.

  • Upvote 4
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.