Jump to content
POLITISTI.ro

Caini cu stapan lasati sa-si faca nevoile pe strada


RaduCostea

Recommended Posts

 

Buna ziua,

De ceva de timp am observat ca tot mai multi iubitori de caini decid sa ii lase in strada de capul lor sa-si consume energia cand nu au timp de ei. Pe langa faptul ca unii din ei reactioneaza agresiv la straini, desi nu musca, isi mai fac si nevoile pe unde apuca, iar locul ales de ei o sa fie intotdeauna la vecini. Eu de multe ori inainte sa plec la servici pierd minute bune sa strang "cadourile". La un moment dat am incercat sa discut cu ei, sa-i supravegheze sau sa stranga dupa ei dar nu a avut efect. Ce parere aveti?

Edited by RaduCostea
  • Downvote 2
Link to comment
  • Moderator

Mergi dumneata adresează-te gardienilor publici din cadrul Primariei, pentru că astfel de "fapte grave" nu intra în competenţa de soluţionare a Poliţiei Române.

PS: Te avertizez că dacă mai poluezi acest forum cu asemenea întrebări ce nu au nicio legătură domeniul şi cometenţele specifice poliţiştilor îţi voi bloca definitiv contul. E al treilea topic care îl deschizi despre aşa-zis "problme" care nu au absolut nicio legătură cu activitatea poliţiiştilor. Mergi la primărie şi întreabă acolo.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.