Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Obligare schimbare adresa domiciliu, plangere la Politie sau Instanta?


Trigger
 Share

Question

Buna ziua,

La inceputul acestui an am achizitionat un imobil. Proprietara de drept, vanzatoarea, divortase in urma cu ceva timp de sotul dansei.

Fostul sot al dansei inca are domiciliul pe adresa imobilului achizitionat de mine. Primesc inca corespondenta dansului, inclusiv o somatie de plata. S-a afisat de catre Politia Romana si un Proces Verbal de contraventie a acestuia pentru abateri de la regimul rutier pe care individul refuzase sa il semneze, pentru care am semnat ca martor ca s-a facut afisarea fara niciun fel de problema. Banuiala mea e ca persoana in cauza nu a semnat, si nu va semna viitoare procese verbale cu gandul ca nu vor ajunge la el. Probabil nu cunoaste procedura de afisare la domiciliu. A verificat si agentul care facuse afisarea Procesului Verbal, si intradevar individul figureaza cu domiciliul la adresa mea.

Avand in vedere ca nu cunosc persoana respectiva, si nici nu am cum sa o contactez, unde ar trebui sa ma adresez in prima faza pentru a porni o actiune de obligare a acestuia de a-si schimba adresa de domiciliu? Depun o plangere la Politie, sau ma adresez instantei de judecata? Individul figurand cu adresa la locatia mea, citatiile ii vor fi trimise tot in casuta mea postala, si nu vor ajunge la el. Are Politia, sau Judecatoria metode proprii prin care pot gasi persoana respectiva pentru a ii trimite astfel de citatii?

Multumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.