Skip to content

Datorii ANAF in urma unor amenzi

Featured Replies

Buna ziua ,Acum 2 ani am fost obligata de doi barbati sa semnez niste acte prin care as fi urmat sa devin Administrator a unei firme .In urma amenintarilor spuse de ei am semnat de frica fara sa citesc .

Dupa un an am primit mai multe amenzi de la Anaf in valoare de 30540lei .

Va rog sa imi dati un sfat ce se intampla daca acumulez mai multe amenzi si nu ma prezint la sediu .Va multumesc 

• Marius changed the title to Datorii ANAF in urma unor amenzi
  • Moderator

Ai depus plângere penală pentru santaj? Sau nu a fost vorba de santaj?

• Author

da am depus plangere de mult , dar au spus ca nu am probe si ca este evaziune fiscala , 

• Moderator

Aaa, asta cu "obligarea să semnezi" e doar varianta ta, în realitate eşti cercetată pentru evaziune fiscală. Corect?

• Author

eu am semnat obligata de ei , dupa un an am aflat ce se intampla , eu nici macar nu stiam depre ce este vorba , acele persoane au luat o suma de bani.

• Moderator

Eşti sau nu eşti cercetată pentru evaziune fiscală în prezent?

Cum te-au obligat? 

• Author

nu stiu am primit harti de la politie dar nu am vazut deoarece  nu sunt in tara , in urma cu 2 ani , am fost sunata de o cunostinta pentru a ma intalni cu el , eu am spus ca nu am timp deoarece lucram , iar el a spus ca daca nu ma intalnesc cu el va fi rau , dar in tel nu vorbea nimic de rau doar fata in fata incerca sa ma ameninte, ca ma bate sau mai rau .....

• Author

Cei de la Anaf mi-au spus sa ma prezint la sediu, sper ca nu este o problema grava , ce pot face in aceasta situatatie , im este frica., 

• Moderator

Poliţia Română nu are şi nici nu a avut niciodată atribuţii ori competenţe privind operaţiunile de impunere, colectare şi/sau încasare a taxelor, impozitelor ori alte venituri la bugetele locale sau a celor extrabugetare. 

• Author

Va multumesc ,