Jump to content
POLITISTI.ro

Retinerea certificatului de inmatriculare cand nu il are la el sau refuza sa il inmaneze

mzQ9

Recommended Posts

cum procedezi cand trebuie sa ii retii certificatul de inmatriculare cand  soferul nu il are la el sau refuza sa il inamaneze? am intalnit o persoana care umbla fara numar pe fata, folii blana fata , iar cand il opresc pentru control imi prezinta doar cartea de identitate a lui, are permis de conducere , i-am dat 3 amenzi la lipsa acte si nu stiu ce sa mai fac cu el :))

• Downvote 1
  • Moderator

Sunt destule posibilităţi, dar nu aici este locul acestei discuţii. Confirmă-ţi contul dacă într-adevăr eşti poliţist şi vei primi sfaturi de la colegi cu experienţă.
În schimb dacă eşti vreun inteligent ce trăieşte cu impresia că poate intra aici şi să se dea poliţist pentru a afla detalii ce ţin de partea nevăzută a muncii de poliţie, te anunţ că doar ai pierdut vremea să-ţi creezi acest cont de membru.
Acest topic se închide.

• Upvote 1
  • Marius changed the title to Retinerea certificatului de inmatriculare cand nu il are la el sau refuza sa il inmaneze
  • Catalin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.