Jump to content
POLITISTI.ro

Agresiune fizica intre rude. Pot depune plângere împotriva soţiei?

andreidanielsilviu

Recommended Posts

Buna ziua adresez si eu o intrebare sper la un raspuns prompt si real la intrebarea mea

in data de 21.07.2017 inurma unor discutii in contradictoriu cu sotia am fost agresat fizic de catre fratele ei in prezenta unor vecini si a uneia din fiicele mele pentru aceasta am fost la  IML  de unde astept in termen de 15 zile certificatul medicol-legal care sa ateste aceasta agresiune, Precizez ca in timpul discutiilor cu sotia aceasta in permanenta a tinut legatura cu fratele ei prin sms asta conform listei de convorbiri din ziua respectiva toate abonamentele de telefon din casa fiind pe numele meu.Intrebarea mea este daca in momentul in care fac plingerea pentru agresiune pot face si plangere pentru incitare la agresiune contra sotiei..din punctul meu de vedere poate chiar ia a cerut fratelui ei sa ma agreseze

multumesc

• Catalin changed the title to Agresiune fizica intre rude. Pot depune plângere împotriva soţiei?

Divorteaza civilizat si nu implica politia in situatie, crede-ma nu vei face decat sa agravezi situatia si sa degenereze, ca sa nu mai spun de reclama care o sa o aveti. Daca ai ceva cu frate-su o.k., dar puteti sa rezolvati si amiabil, viata e complicata si indiferent ce urmeaza, tu cu sotia aveti copii impreuna si care vrand-nevrand participa la scandal; tu hotarasti ce urmeaza dar mai discuta si cu altii mai experimentati! Nu te pripi, regretele nu stiu in ce masura mai ajuta!

A, scuze, in Romania poti reclama pe oricine pentru orice, dar iti asumi consecintele!

Edited by sorinel