Mihaicrt Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Buna ziua, Am primit o amenda de circulatie pentru nexonformitate tehnica a automobilului la inceputul acestei saptamani,in valoare de 1305 RON(9 puncte de amenda).A doua zi,m-am prezentat la un oficiu postal pentru a plati jumatate din suma.Ulterior am observat ca doamna de la ghiseul oficiului postal a citit si incasat 632,5 RON,in loc de 652,5 pentru ca suma putea fi citita cu greu pe Procesul-verbal.Intrebarea este urmatoarea:Pot cumva sa prelungesc termenul in care pot plati doar jumatate,avand in vedere ca diferenta reprezinta 3% din suma,iar eu am fost de buna-credinta si am urmarit sa achit toate datoriile fiscale la termen. Va multumesc! Link to comment
Moderator Cristi Posted June 18, 2017 Moderator Share Posted June 18, 2017 Intrebarea asta o adresati la impozite si taxe la Primarie, unde va va veni amenda in debit daca nu inaintati chitanta cu plata efectuata in termenul de 48 de ore la organul constatator. Link to comment
Recommended Posts