Membru cipri83 Posted July 14, 2011 Membru Share Posted July 14, 2011 (edited) La o emisiune de pe Realitatea TV a fost prezentat un interviu in care domnul Traian Igas si-a explicat performanta de a lua Bac-ul la varsta de 25 ani.toate bune si frumoase insa in prezentarea acestui interviu s-a urmarit printre altele si modul de exprimare a ministrului care clar ca este la pamant .Domnia sa in maxim 5 minute de dialog cu moderatorul emisiunii a facut o caruta de greseli gramaticale si ca sa va dau si un exemplu : acesta a spus ca" a lucrat trei luni de zile - pleonasm ,corect fiind trei luni ". Ultima perla scoasa de Igas a fost cand a spus ca el combate BRANCONAJUL! Nu am cuvinte pentru acest om ! Mi-e rusine pentru ca am ajuns sa fim condusi de acest agramat care nu are nici o treaba cu limba romana , daramite cu Politia! Edited July 14, 2011 by cipri83 5 Link to comment
Moderator Marius Posted July 14, 2011 Moderator Share Posted July 14, 2011 Daca si Ministrul Educatiei sustine ca substantivul "coleg" are genul neutru, "potrivit DEX", ce pretentii sa avem ... 1 Link to comment
sheriffu Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Se potriveste perfect vorba aia din popor: "Multa minte nu se cere..prost sa fii ,sa ai putere!" Link to comment
Dorin17 Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 (edited) Ministrul Igas, care este el, desi este la alt partid, cred ca a facut aceeasi scoala cu acel celebru Marean care este si el primar la sectoru' 5, pe persoana fizica! Au citit probabil impreuna aceleasi " almanahe" , care sunt ele, de pe vremea impuscatului! In rest, Dumnezeu cu mila! Edited July 14, 2011 by Dorin17 1 Link to comment
Recommended Posts