Jump to content
POLITISTI.ro

Ministrul de Interne rusinea institutiei

cipri83

Recommended Posts

• Membru

La o emisiune de pe Realitatea TV a fost prezentat un interviu in care domnul Traian Igas si-a explicat performanta de a lua Bac-ul la varsta de 25 ani.toate bune si frumoase insa in prezentarea acestui interviu s-a urmarit printre altele si modul de exprimare a ministrului care clar ca este la pamant .Domnia sa in maxim 5 minute de dialog cu moderatorul emisiunii a facut o caruta de greseli gramaticale si ca sa va dau si un exemplu : acesta a spus ca" a lucrat trei luni de zile - pleonasm ,corect fiind trei luni ".

Ultima perla scoasa de Igas a fost cand a spus ca el combate BRANCONAJUL!

Nu am cuvinte pentru acest om ! Mi-e rusine pentru ca am ajuns sa fim condusi de acest agramat care nu are nici o treaba cu limba romana , daramite cu Politia! :angry:

Edited by cipri83
  • Upvote 5
  • Moderator

Daca si Ministrul Educatiei sustine ca substantivul "coleg" are genul neutru, "potrivit DEX", ce pretentii sa avem ... :doh:

• Upvote 1

Ministrul Igas, care este el, desi este la alt partid, cred ca a facut aceeasi scoala cu acel celebru Marean care este si el primar la sectoru' 5, pe persoana fizica! Au citit probabil impreuna aceleasi " almanahe" , care sunt ele, de pe vremea impuscatului! In rest, Dumnezeu cu mila!

Edited by Dorin17
  • Upvote 1