Jump to content
POLITISTI.ro

Dispozitia ce interzice mutarile din cadrul formatiunilor de Ordine Publica

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Se zvoneste ca exista o Dispozitie IGPR, care interzice mutarea politistilor din cadrul formatiunilor de Ordine Publica, in scopul acoperirii deficitului de cadre.

Sunt permise mutarile in cadrul formatiunilor de OP, dar mutarile din cadrul acestor formatiuni sunt interzise pt o perioada nedeterminata, acest lucru fiind posibil doar cu derogare aprobata de seful IGPR.

Publicat

Se zvoneste ca exista o Dispozitie IGPR, care interzice mutarea politistilor din cadrul formatiunilor de Ordine Publica, in scopul acoperirii deficitului de cadre.

Sunt permise mutarile in cadrul formatiunilor de OP, dar mutarile din cadrul acestor formatiuni sunt interzise pt o perioada nedeterminata, acest lucru fiind posibil doar cu derogare aprobata de seful IGPR.

au nevoie de oameni sa verifice concediile medicale :) sa vezi distractie!

Publicat

Daca e reala o astfel de dispozitie, cred ca vine de la ministrul Blaga, cu aceea obsesie a lui de a vedea mai multi politisti in strada.

Probabil ca asta e o noua abordare, data trecuta cand a mai fost ministru, tot pe aceleasi considerente, i-au tinut pe cei de la ordine publica mai mult in serviciu, facand ore suplimentare cu nemiluita. Acum s-au mai schimbat lucrurile si daca nu se mai platesc orele suplimentare ... hop nici nu se mai vede in strada o prezenta mai mare.

Asta e, poate acum realizeaza si ei cam cat de mare si important e deficitul de personal. Cu ceva vreme in urma, parca anul trecut daca retin bine, au amanat absolvirea unei intregi promotii a celor doua scoli de agenti.

Publicat (modificat)

Nu se zvoneste , chiar exista Dispozitia nr. 34512/15.03.2010. Ne-au legat de glie ca pe iobagi.

Cat priveste deosebita consideratie pentru agentii din strada si viziunea despre ordinea publica a domnului ministru Blaga, va rog sa va aduceti aminte de aberatia cu ,,inchisul la copca" cand invata cetatenii sa nu opresaca la semnal si sa nu prezinte actele politistilor de la circulatie.

Iarta-l Doamne ca nu stie ce face. :emo-yessir:

Modificat de Elvis
Publicat

Nu se zvoneste , chiar exista Dispozitia nr. 34512/15.03.2010. Ne-au legat de glie ca pe iobagi.

Cat priveste deosebita consideratie pentru agentii din strada si viziunea despre ordinea publica a domnului ministru Blaga, va rog sa va aduceti aminte de aberatia cu ,,inchisul la copca" cand invata cetatenii sa nu opresaca la semnal si sa nu prezinte actele politistilor de la circulatie.

Iarta-l Doamne ca nu stie ce face. :emo-yessir:

Eu stiu ca asta era a lui fatuloiu (nu merita sa scriu cu majuscule) si a fostului director de la circulatie nu mai retin cum il cheama, nu merita sa-ti incarci memoria cu aesemenea gunoaie.

Publicat

eu stiam ca dispozitia este pentru toate formatiunile, asta pentru ca anul acesta de la academia de politie or sa vina doua promotii si trebuie incadrati in vara, nu iarna ca promotia 2009.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.