Jump to content
POLITISTI.ro

Protocolul incheiat intre CNP si SC Euroins SA


Marius

Recommended Posts

  • Moderator

Din cate stiu Corpul National al Politistilor este organizatie profesionala a politistilor, iar printr-un protocol incheiat de CNP cu SC Euroins SA - fosta companie de asigurari Asitrans, au fost obtinute pentru politistii membri CNP, jandarmi, pompieri si ceilalti salariati ai MAI diferite reduceri.

Pana aici toate bune si frumoase, numai ca:

cnp.png

Politele de asigurare se incheie la orice agentie, filiala sau sucursala Euroins din tara, in baza certificatului de inmatriculare auto, al actului de identitate al solicitantului si in plus, politistii membri CNP vor prezenta o adeverinta emisa de organizatia profesionala, iar jandarmii, pompierii si ceilalti salariati MAI. vor prezenta doar legitimatia de serviciu.

In concluzie, eu sunt membru CNP, iar daca vreau sa beneficiez de aceasta oferta, imi trebuie o adeverinta emisa de CNP, pe cand unui jandarm, pompier sau oricarui alt angajat MAI ii este necesara doar legitimatia de serviciu ... :blink:

Link to comment
  • Moderator

Trebuie doar sa faci o solicitare in acest sens, in scris si sa o depui la reprezentantul CNP din unitatea unde iti desfasori activitatea.

Cotizatia lunara este de 10 lei in prezent.

Am postat link-ul acestui topic si in Shoutbox-ul site-ului CNP si sper sa primim si noi o lamurire sau un punct de vedere din partea unui reprezentant al asociatiei.

Link to comment

Ca o parere personala cred ca , toti membrii acestei organizatii profesionale trebuie sa faca proba acceptiunii si cotizarii catre aceasta la fel si nu trebuie sa existe diferente . Sincer nici nu vad de ce este necesara aceasta conjunctura pentru politisti . Nu este cazul .Poate ca s-a strecurat o eroare in protocolul incheiat , care se poate indrepta printr-un act aditional .

Link to comment
  • Moderator

Cel mai probabil necesitatea adeverintei respective a fost impusa pentru ca doar politistii membri CNP sa poata beneficia de aceasta facilitate.

Nu este normal, intrucat CNP-ul este o organizatie a politistilor, iar daca beneficiile respective au fost extinse si asupara altor cadre MAI, era inca o dovada a bunelor intentii daca puteau beneficia si politisti ce nu sunt inca membrii CNP.

Ce considerente au stat la baza acestui protocol si cum cei din conducerea CNP au luat aceasta decizie care este nefavorabila tocmai politistilor membrii CNP, carora li se pun "bete-n roate" prin solicitarea unui document suplimentar?

Daca pot beneficia jandarmi, pompieri si alte cadre MAI, care niciodata nu vor putea fi membrii CNP si nu vor plati cotizatie, de ce sa nu beneficieze si politistii ce nu sunt membrii CNP si probabil in viitor acest lucru o sa-i determine sa devina?

Link to comment

Probabil cei de la Bucuresti nu au gindit in spiritul vremurilor de criza actuale . Daca firma de asigurare avea mai multi clienti era un cistig pentru ei dar si pentru CNP , daca cei care au conceput protocolul au prevazut ca fondurile asociatiei sa fie alimentate cu un comision , cota parte din contractele incheiate . Si acesti bani se foloseau apoi pentru activitati utile . Atita timp cit pe om al incurci in facilitatea care vrei sa i-o propui , nici el nu are increderea necesara si tragerea de inima sa faca ceva . ;)

Link to comment
  • 4 weeks later...

Eu am asigurarea obligatorie la Euroins din vara trecuta si avantajul consta in faptul ca asigurarea se poate plati si in patru rate fixe care nu se modifica odata cu trecerea timpului.

Link to comment

Oricum ar fi, la EuroIns este cel mai ieftin...

Am calculat on-line, in cazul meu si am ajuns la un pret de 396 lei, pentru capacitate de pana in 1600, fara daune in ultimul an...

Link to comment

Dar ce parere aveti despre cum intelege CNP-ul sa ne trateze pe noi cei ce cotizam, in comparatie cu ceilalti, carora pentru a obtine aceea reducere nu trebuie decat sa prezinte legitimatia de serviciu?

Link to comment

Eu am intrebat despre parerea voastra privind modul in care suntem tratati de cei ce conduc CNP.

Stiu si eu cine sunt sefi acolo si ca ne putem retrage, de fapt scrie si mai sus, chiar e necesar sa repetati dupa fiecare cinci posturi.

Altul e subiectul discutiei. :doh:

Link to comment

Eu am intrebat despre parerea voastra privind modul in care suntem tratati de cei ce conduc CNP.

Stiu si eu cine sunt sefi acolo si ca ne putem retrage, de fapt scrie si mai sus, chiar e necesar sa repetati dupa fiecare cinci posturi.

Altul e subiectul discutiei. :doh:

Si ce ai vrea sa-ti spun?

Ca cei care conduc CNP-ul ca sunt ... nu stiu cum?

Daca ai ceva impotriva lor, parerea mea este ca te poti retrage... sefii nu te tin cu forta in sindicat...

Nu am repetat asta...

Link to comment
  • Moderator

Faci o confuzie, CNP-ul este doar o organizatie profesionala, infintata in baza legii 360/2002, nu este sindicat.

Daca era sindicat, trebuia sa ia fiinta conform prev. legii 54/2003.

Link to comment

Si ce ai vrea sa-ti spun?

Ca cei care conduc CNP-ul ca sunt ... nu stiu cum?

Hai sa-ti spun un secret, nu e obligatoriu sa raspunzi la toate mesajele de pe forum. :clip:

Asa ca, daca nu ai nimic de spus, nu mai posta.

Link to comment

Hai sa-ti spun un secret, nu e obligatoriu sa raspunzi la toate mesajele de pe forum. :clip:

Asa ca, daca nu ai nimic de spus, nu mai posta.

Eu n-o sa-ti spun nici un secret, dar, la scoala generala am invatat ca daca ti se pune o intrebare, frumos este sa raspunzi!

Doar daca nu te-a intrebat unul pe care il ignori (asa cum fac eu... deocamdata cu unul de pe aici)....

In alta ordine de idei, te deranjeaza mesajele mele?

Pentru ca, sincer, pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc nici un mesaj... pertinent! :naughty:

Link to comment
  • 3 months later...

Am si eu o intrebare la conducerea CNP : Exista un protocol incheiat cu EUROIS Romania in care politistii membri CNP trebuie sa duca adeverinta in acest sens.Jandarmii,pompierii,etc prezinta doar legitimatiile de serviciu. Vi se pare corecta chestiunea ?

Link to comment

Eu sper ca intentia dvs. nu a fost aceea de a ne insulta inteligenta.

Vreti sa ne spuneti ca societatea de asigurari a cerut expres ca pentru a beneficia de acele facilitati politistii trebuie sa prezinte pe langa legitimatia de serviciu si o adeverinta ca sunt membri cotizanti ai CNP ?

Pentru ca in cazul celorlalti, cei nu sunt politisti (jandarmi, pompieri, etc) este necesara numai legitimatia de serviciu.

De ce numai in cazul politistilor este nevoie de alte documente in plus ?

Link to comment

In cazul politistilor membri CNP este nevoie de alte documente in plus, respectiv adeverinta de la CT al CNP, deoarece Protocolul este incheiat de CNP cu societatea de asigurari si pentru ca pana in prezent nu toate CT sau CD au confectionat legitimatiile de membrii CNP. Ceilalti politisti care nu sunt membrii CNP vor efectua asigurari( daca vor) ca orice cetatean. Daca nu s-a inteles, din postarile anterioare, de ce au fost inclusi si jandarmii sau pompierii ori alti lucratori din MAI aceasta s-a efectuat la negocieri si la incheierea Protocolului, unde societatea de asigurari a dorit si insistat la acest lucru.

Link to comment

Daca societatea de asigurari dorea si insista sa includeti in protocolul respectiv si a soferilor de autobuz, de exemplu, ati fi mentionat acest lucru in protocolul de colaborare?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.