Jump to content
POLITISTI.ro

Expirare asigurare la ora 00:00.

Postare recomandată

Publicat

Buna seara , vreau si eu sa stiu urgent daca mi a expirat asigurarea la ora 00:00 mai pot circula in noaptea respectiva si apoi dimineata la prima ora sa o platesc? Ma va intelege politia sau imi va da amenda ? Astept raspuns urgent. Va multumesc. 

• Moderator
Publicat

Dacă în noaptea respectivă vei face (Doamne fereşte) un accident rutier, cine crezi că acordă despăgubirile? Vor fi înţelegători cei de la companiile de asigurare şi vor plăti?

De ce nu plăteşti asigurarea RCA cu o zi înainte să-i expire valabilitatea?

Publicat

Nu! Nu mai poți circula începând cu orele 00:01. Legea interzice punerea în circulație a unui autovehicul a cărui RCA nu este valabilă.

Amenda pentru asta este de la 1000 la 2000 de lei, reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, iar dovada eliberată va fi una fără valabilitate.

Tu decizi ce ai de făcut dar în caz că vei fi sancționat, să-ți asumi acest risc și să plătești.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.