Jump to content
POLITISTI.ro

Autentificare necesară la preschimbarea permisului de conducere

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, am obținut permisul de conducere in SUA si pentru preschimbarea acestuia mi s-a cerut autentificare.Unde se poate face acest proces ? Este vorba de categoria B. Multumesc !

• Catalin a modificat titlul în Autentificare necesară la preschimbarea permisului de conducere
Publicat

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor nu mai are nicio legătură cu Poliția Română, așa că mai bine mergeți și întrebați-i pe cei de a colo, pentru că sunt cei mai în măsură să vă îndrume.

Publicat

In momentul in care m-am întors in tara, am încercat sa schimb permisul obținut in SUA si mi s-a spus ca am nevoie de acest certificat de autenticitate .Serviciul care eliberează permise aici nu eliberează certificate de autenticitate deci este o alta instituție ? Presupun ca cine a dat HG stie despre ce e vorba nu ? Multumesc !

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.