Skip to content

Masina vanduta cu tot cu acte

Featured Replies

Buna dimineata, îmi cer scuze ca deranjez insa somnul nu se mai atinge de mie va rog sa ma ajutati cu o informatie, am luat o masina de la un vecin am tinuto 3 saptamani si iam inapoiato din motive tehnice el scosese deja fiscalul pe numele meu eu habar nu am avut, el a vanduto mai departe, celalalt mai departe etc problema am intampinato cand am mers la primarie si am fost luata la rost ca au o scrisoare ca detin o masina care nu m.am dus sa o inregistrez, am ramas ca la dentist nu stiam despre ce este vorba va rog sa ma sfatuiti cui ma adresez sa gasesc masina pentru acte pentru a ma inregistra cu ea, va rog respectos ajutatima sunt disperata va multesc anticipat.

• 1 year later...

Am vandut acum 2 ani o masina cu toate regulile respectate. Act vanzare-cumparare, radiata de la fisc, dat certificatul fiscal noului cumparator. 

Dupa aprox 6 luni am primit o amenda ptr rovinieta. Am contestat, am castigat si fondul si recursul. Acum, cand credeam ca totul s-a terminat ma trezesc ca ma cauta un om sa merg sa fac actele de vanzare-cumparare ca sa o inmatriculeze. |Ca el a cumparat-o de la nu stiu cine care a zis ca sa ma caute ca eu nu am facut acte ptr vanzare. Ce m-a mirat f, tare a afost ca masina are ITP facut dupa ce eu am vandut-o, adica prin noiembrie 2015, are RCA valabil (adica pe numele meu). Eu nu am cum sa-l ajut pe domnul cu pricina ptr ca inclusiv politia rutiera este notificata ca masina este instrainata de peste 1 an si jumatate. Mirarea mea cea mai mare este cum se poate face ITP-ul fara Actul de identitate al proprietarului si tot la fel si RCA. 

Eu niciodata nu am putut sa fac nici ITP nici RCA fara actul de identitate. Acestia cum reusesc? Cum pot face ca sa nu se continue acest acest lucru? Multumesc mult