Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare autoturism vandut către mai multe persoane

Postare recomandată

Publicat

Buna seara,

Acum aproximativ o luna am cumparat o masina cu toate actele in regula iar in momentul cumpararii tatal meu nu se afla cu mine,momentan certificatul auto a fost instrainat catre mine iar in decursul zilei de azi am fost la un sediu pentru a  face o simulare RCA,avand in vedere ca am varsta de 24 de ani asigurarea pe mine ma costa foarte mult iar solutia cea mai usoara ar fi ca eu sa trec masina pe tatal meu astfel m ar costa mult mai putin.

Intrebarea mea ar fi:Daca pe verso-ul certificatului auto scrie instrainat catre mine cum as putea proceda in cazul inmatricularii pentru a fi pe taicamiu?

As putea sa fac un nou act de vanzare cumparare de la mine catre taicamiu?Sau sunt nevoit sa apelez din nou la persoana de la care am cumparat masina?

Sunt sigur ca acest topic a mai fost deschis  dar nu a fost exact ca in situatia de fata si in caz ca a fost imi cer scuze fata de moderator.Va multumesc!

• Marius a modificat titlul în Inmatriculare autoturism vandut către mai multe persoane

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.