Jump to content
POLITISTI.ro

CZ 75 SP-01 SHADOW

Postare recomandată

Publicat

In sfarsit, l-am luat. Am intrat in posesia unui cz 75 sp-01 shadow. Din pacate nu am apucat sa trag cu el dar la prima vedere e super. Fata de alte cz 75 nu are opritor(cred ca asa ii zice, firing pin block) pe cuiul percutor, ceea ce ii elimina pragurile si scade forta de apasare pe tragaci.

Ca si plusuri:

-3 incarcatoare de 19 cartuse desi pe site-ul importatorului sunt trecute de 18, aceleasi incarcatoare care vin cu cz shadow 2.

- cursa tragaciului reglabila.

- priza pe crosa f buna.

Initial am vrut sa-l iau pe tir sportiv dar de, nu se poate, trebuia sa le aduc contract de munca cu un poligon.

Cam asta e. Acum astept prima tragere.

Screenshot_2016-06-16-20-42-42.png

Screenshot_2016-06-16-20-42-14.png

• Apreciez 4
Publicat

Mda, dar e si un dezavantaj in treaba asta. Din ce am citit,  daca umbli la reglaj trebuie sa ii pui Loctite pe surub, altfel se slabeste. Al meu a venit reglat pe minim, cred, nu vad de ce as mai umbla la el. 

Astept permisul si sa-l pun la treaba.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.